Een tijdje terug deelde ik hem al op Instagram: de speelkamer voor de kindjes. Ik kreeg er enorm veel reacties op. Tijd om dus één en ander toe te lichten. In deze blog deel ik de toffe LEGO posters die ik van BGA kreeg voor de speelkamer. 

De speelkamer

Ik zal beginnen bij het begin. Toen we gingen verhuizen wisten we direct wat we met een deel van het bijgebouw wilden doen: er moest en zou een speelkamer komen. Wellicht herkenbaar voor meer interieur liefhebbers, maar speelgoed in huis is echt een doorn in het oog. Een aparte ruimte waar Jake en Jackie gewoon hun speelgoed kunnen laten staan en waar ze dus ook echt helemaal los kunnen gaan. Niet meer elke avond de LEGO in kisten doen en vervolgens de dag erna de teleurstelling horen dat de LEGO set toch uit elkaar is gegaan en hij weer opnieuw moet worden gebouwd. We zetten de kamer vol met kasten met lades om al het LEGO en al het andere speelgoed in op te bergen. In het midden een mooie tafel om aan te spelen en natuurlijk heel veel gezellige decoratie!

speelkamer

Speelkamer decoratie 

Natuurlijk behoort een speelkamer wel vrolijk en gezellig te zijn. Ik pakte daarom flink uit met de decoratie. Dat ik gek ben op posters weten jullie inmiddels, maar toen ik de LEGO posters van BGA zag, was ik echt verkocht. Jake en Jackie zijn helemaal gek op LEGO dus die vinden ze helemaal fantastisch en ik ben stiekem ook een beetje verliefd want ze zijn nog stijlvol ook!

Even een opsomming van mijn posters (van boven naar onder):
Patent Print – Lego Block II – Black (50×70 cm) 
Patenttekening – Lego I – Zwart (50×70 cm)
Patent Print – Lego Helicopter – Black (30×40 cm)

lego posters
lego poster
lego posters

BGA

Zoals gezegd komen de posters bij BGA vandaan. Dit is een webshop gespecialiseerd in  posters, spiegels, lijsten, maar ook hele mooie koffietafel fotoalbums! Die laatste zijn echt dé nieuwste trend op het gebied van interieur. Een prachtige manier om je foto’s dichtbij te hebben en ze ook nog eens stijlvol in te zetten voor je interieur. Mocht je nou mijn patent tekeningen helemaal tof vinden, maar niet zoveel hebben met LEGO… kijk dan even naar de rest van hun assortiment patent tekeningen! Wat dacht je bijvoorbeeld van de eerste Macintosh of een Edison Light? De patent tekeningen van de Game controller zullen waarschijnlijk ook terugkomen in onze Game kamer die we nog gaan maken. 

speelkamer inrichten

Maar even terug naar onze speelkamer… wat vinden jullie er van? Hebben jullie ook al mijn nieuwe keuken gezien?