Geen enkel huis kan zonder: een mooie Eyecatcher in je interieur. Het onderscheid jouw interieur van die van anderen en het maakt jouw interieur ook specialer dan de etalages van woonwinkels. 

Een echte eyecatcher

Wat kan nu een echte eyecatcher zijn in je interieur? Hier zijn echt vele antwoorden op. Een opvallende lamp kan al een eyecatcher zijn maar ook een kunstwerk. Kortom: het is niet echt te definiëren. Vaak is een eyecatcher wel groot in omvang. Dit moet natuurlijk ook want zo kan het direct je oog vangen. Op de slaapkamer hebben wij bijvoorbeeld mijn trouwjurk in laten lijsten. Het is groot, opvallend en uniek en daarmee echt een eyecatcher.

Mijn eyecatcher

Toen ik besloot behang toe te voegen aan ons interieur was 1 ding meteen zeker: het moest monochroom zijn. Behang hang je meestal niet voor eventjes en ik ken mezelf lang genoeg om te weten dat ik snel uitgekeken raak op iets met kleur. Daarnaast moest Jim het natuurlijk ook mooi vinden (die was niet zo enthousiast bij het horen van het woord behang). We besloten daarom apart van elkaar het assortiment van Wallart door te nemen en op te slaan wat we mooi vonden. Dit rijtje zouden we dan naast elkaar houden om tot een conclusie te komen. Al snel bleek dat we toch wel andere smaken hadden. Jim koos vaak voor het brave en ik juist voor het opvallende maar 1 design hadden we beide uitgekozen: de gorilla. 

behang

De Gorilla 

Beide vonden we hem meteen mooi maar ook wel spannend. Zou hij niet te opvallend zijn? Zouden de kindjes er bang voor worden? En zo hadden we nog meer twijfelpunten, maar we besloten er toch voor te gaan. Eenmaal aangekomen en uitgerold waren we direct verliefd op het design. En ook na het aanbrengen waren we er weg van. De kindjes waren alles behalve bang. Jackie knuffelde het behang zelfs de eerste dagen. Ik ben nog elke dag blij met het behang en de keuze hiervoor. Het is een echte eyecatcher geworden. 

eyecatcher
stoer wonen

Hebben jullie ook een eyecatcher in huis?