Wanneer je gek op je huis bent kun je uiteraard ook groot fan zijn van je tuin. Daarom is deze blog gefocust op het aankleden van de tuin. Wij geven jou inspiratie voor een fijne en rustige tuin, welke makkelijk opgeruimd en georganiseerd is. Daarnaast wil je uiteraard ook de tuin een beetje aankleden. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Een tuinhuisje  

Een georganiseerde tuin begint bij een tuinhuisje, daarnaast kan het ook een mooie aanvulling zijn voor in de tuin. Aangezien een tuinhuisje ook sfeervol kan zijn. Je hebt om te beginnen een ruime blokhuttenoutlet waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een groot of een klein tuinhuisje, je kunt deze namelijk op de gewenste maat laten maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een tuinhuisje met een overkapping te nemen. Zo kun je ook een combinatie maken van een groot tuinhuisje met een kleine overkapping, of een grote overkapping met een klein tuinhuisje.

Naast de grote van het huisje en de overkapping heb je ook keuze uit verschillende daken. Binnen de blokhuttenoutlet worden de verschillende daken aangeboden, op zowel het huisje als op de overkapping. Zo kun je een plat dak nemen, een lessenaars dak, een zadeldak of een kapschuur nemen. Zo kun je ervoor zorgen dat het tuinhuisje goed past bij de stijl van de rest van de tuin, maar ook van de stijl van het huis uiteraard.   

gek op je huis

Een loungeset 

Wanneer je ervoor kiest om een tuinhuisje met overkapping te nemen, kan er natuurlijk niet een loungeset ontbreken voor onder de overkapping. Met een loungeset kan je in de zomer lekker in de tuin zitten genieten. Door bijvoorbeeld te bbq’en of gewoon een lekkere kop koffie te drinken in de tuin. Ook zou je ervoor kunnen kiezen op een jacuzzi onder de overkapping te plaatsen, zo kun je zowel met mooi als met minder weer in de jacuzzi zitten. En doordat de jacuzzi onder de overkapping staat is deze ook beschermt tegen de weerselementen. 

loungeset ibiza tuin

Een kleurrijke tuin

En om ervoor te zorgen dat de tuin er helemaal kleurrijk bij staat, kunnen een paar leuke plantjes natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je gemakkelijk met een paar kleurrijke planten de tuin een stuk levendiger maken, je zou er zelfs voor kunnen kiezen om een boompje te plaatsen in de tuin. Maar wanneer je het helemaal breed uit wil pakken kun je zelfs een vijver nemen, om hier kleurrijke vissen is te doen. 

gek op je huis en tuin