Ik werd uitgedaagd door Rvg Media & Impact om een mini tuin make-over te doen met de nieuwe producten van Zoedt. Jullie kennen Zoedt waarschijnlijk al van hun mooie stationary, maar ze hebben ook een grote tuincollectie!

Mini tuin make-over

Ik ging de uitdaging met alle liefde aan. Ik houd er van om mijn loungehoek leuk aan te kleden met allerlei accessoires. Hoewel ik al één en ander heb hangen, mocht het toch wel wat gezelliger worden. Laat ik beginnen met het delen van mijn voorsituatie: een schutting die nog een leeg gedeelte heeft, één zielig eenzaam kussentje op de loungeset en een lege witte muur. Tijd voor verandering!

Voor:

tuin make-over

Aan de slag

Muurcirkels zijn helemaal trendy op dit moment. Ook Zoedt heeft daarop ingespeeld. Ze hebben leuke trendy wandcirkels met allerlei leuke teksten. Hoewel ik niet echt houdt van kleur vind ik het wel super leuk dat Zoedt nu ook heeft gekozen voor kleur in het assortiment. Je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. En mochten jullie het nog niet weten: Mijn favoriete plekje is in de zon!

tuin accessoires
muurcirkel

Tuinkussens

Het eenzame tuinkussentje zocht ook vriendjes. Ik koos daarom voor de prachtige libelle en het kussentje met de tekst: “He zon ga je mee stralen”. Deze kussentjes zijn UV bestendig en verkleuren dus niet. Daarnaast zijn ze gemaakt van een soort zeil-stof. Ze kunnen dus tegen een regenbuitje.

tuinkussens

Tuinposters

Ik ben gek op tuinposters. Ik heb er natuurlijk al 2 hangen bij mijn Hartman bistroset. De posters verkleuren niet van de zon en maken zelfs in de winter een feestje van je tuin. Het uitkiezen van een tuinposter bij Zoedt is echter wel lastig hoor. Ze hebben er namelijk zoveel leuke! Ik koos voor de tekst: Lekker lang loungen & lachen. Helemaal toepasselijk want dat is wat wij het liefste doen.

tuinposter

Na

En zo ziet mijn loungehoek er nu uit na de mini tuin make-over. Wat vinden jullie er van?!

tuin make-over