Ik heb hem alweer een tijdje hangen in onze woonkamer maar ik wil hem toch nog even uitlichten in een blogpost: mijn hulawool hanger van Coconknits. Naast mijn grote gorilla behang in de woonkamer toch wel een echte eyecatcher in huis.  

Coconknits Hulawool

Een tijdje geleden zag ik bij @rietveldje een prachtige hanger van Coconknits hangen. Ik was op slag verliefd.  De kleur die ze had paste ook perfect in mijn huis. Ik nam direct een kijkje op de website van Coconknits en besloot: deze wil ik gewoon hebben! Kelly van Coconknits maakt al haar producten zelf met de hand. Naast de hulawool wandhangers maakt ze ook prachtige plaids, poefs,  macrame hangers, bedlopers, kussens en ga maar door. Ze gebruikt hiervoor enorm zacht merinowol.

Ga voor groot

Ik koos voor de hulawool wandhanger van 90 cm in de kleur fox maar er zijn vele mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit veel kleuren zoals zwart (best knap dat ik daar niet voorgegaan ben hè, met mijn liefde voor zwart) maar ook oudroze, spierwit, mosterd en nog meer kleuren.  Ook heb je verschillende afmetingen waar je uit kunt kiezen: S,M,L,XL. Deze zijn 60, 70, 80 en 90 centimeter. Aangezien ik hem op de plek van de riverdale klok wilde hangen (die 110cm doorsnede is) wilde ik wel een grote hebben. Ik koos daarom voor de XL.

Workshops

Vind je de producten van Coconknits nou ook heel mooi maar zou je het zelf ook willen maken? Dan is het wellicht een leuk idee om je op te geven voor een van de vele workshops die ze geeft. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je eigen hulawool wandhanger maken. Je moet er wel voor naar België maar mocht je net als ik uit het zuiden van Nederland komen, dan ben je er eigenlijk ook zo. 

Inspiratie

Ik ben niet de enige met een prachtig product van Coconknits. De volgende Instagram accounts hebben ze ook:

coconknits hulawool


Fotocredits: @huiswaarts, @huisje_35, @idoitmyself, @rietveldje