Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik een enorme liefde voor zwart heb. Het liefste zou ik alles in huis zwart maken, draag ik elke dag zwarte kleding, eet ik van mijn zwarte borden en gebruik ik mijn zwarte bestek en slaap ik s’nachts onder zwart beddengoed.

De appel valt niet ver van de boom

Hoe het komt dat ik zo gek ben op zwart? Ik denk dat het er een beetje met de paplepel ingegoten is. Mijn moeder houdt ook echt van zwart en draagt eigenlijk ook altijd zwarte kleding. Hoewel ons huis vroeger vrijwel geen zwart bevatte is ze inmiddels ook overgestapt op donkerbruin/zwarte meubels.

Mijn liefde voor zwart

Hoewel we 6 jaar geleden, toen we het huis net kochten, vrijwel geen… Nee wacht eens… helemaal geen zwart in huis hadden is inmiddels vrij veel in huis voorzien van een likje zwarte verf. Ik word er nou eenmaal heel erg blij van. Afgelopen december heb ik ook zwart bestek gekregen van Jim en ooit wil ik nog zwarte borden. Ook in de slaapkamer moet zwart terug komen. We hebben natuurlijk onze zwarte schuine lambrisering geverfd en wat accessoires maar voor de rest is het erg licht en bevat het erg veel hout door de DIY projecten zoals de bedtafel, de hemel, de TV kast en de kastenwand. Het beddengoed moet daarom ook zwart zijn! Een van mijn favoriete dekbedovertrekken is van Beddinghouse. Het is de Beddinghouse Shine Black.

zwart beddengoed

“Het beddengoed moet daarom ook zwart zijn”!

Beddinghouse

Het dekbedovertrek van Beddinghouse is geheel zwart met subtiele zwarte strepen. Het is gemaakt van Katoen-Satijn. My favorite! De kussenslopen hebben een Oxford rand wat zorgt voor een hotelachtige look. Ik denk dat ik heel erg lang plezier aan dit dekbedovertrek ga hebben want hij is echt tijdloos. Overigens vind ik de nieuwe voorjaarscollectie van Beddinghouse ook heel erg mooi. Geen zwart maar wel hele mooie kleuren van deze tijd. Zo heeft de Summer Sunset collectie prachtige rode kleuren en de Clean Living collectie past perfect in een licht scandinavisch interieur.

beddinghouse

Mijn hart gaat sneller kloppen van zwart. Wat is jullie lievelingskleur?