Het jaar 2020 is een jaar van veranderingen. Het perfecte moment om je woonkamer eens onder handen te nemen is daarom nu. Om de woonkamer een make-over te geven zijn vaak helemaal niet zoveel aanpassingen nodig. Met wat kleine toevoegingen hier en daar ziet je woonkamer er in een handomdraai onherkenbaar uit. Met het uitgebreide assortiment van Decorette weet je zeker dat je jouw woonkamer helemaal naar wens kunt inrichten.

Kleine aanpassingen, groots resultaat

Met een paar tips kun je je woonkamer een heel andere sfeer en uitstraling geven. Laten we beginnen bij het beginnen. Wat wil je allemaal in je woonkamer hebben staan? Deel de woonkamer zo functioneel mogelijk in. Te veel spullen staan al snel rommelig en maken het een onrustig geheel. Ga liever voor een minimalistische aanpak in de meubels. Bij de accessoires kun je dan groots uitpakken en juist voor meer gaan. Met mooie nieuwe kussentjes op de bank geef je een bank al snel een hele andere uitstraling. Ook raamdecoratie kan zorgen voor een vernieuwende look. Een mooi paar gordijnen, nieuwe jaloezieën of vouwgordijnen zijn niet alleen praktisch tegen inkijk en tegen te veel lichtinval, ze geven ook een extra dimensie gezelligheid aan je woonkamer.

industriële woonkamer

Vloerkleed als middelpunt

Met een vloerkleed breng je eenheid in je woonkamer. Door een vloerkleed te gebruiken komt er samenhang tussen de meubels en accessoires in je kamer. Heb je nog geen vloerkleed, dan is het tijd er een aan te schaffen. Met een vloerkleed creëer je heel gemakkelijk een andere sfeer. Ook een gekleurde muur geeft iedere ruimte een heel andere uitstraling. Een mooie donkere kleur op de muur geeft een kamer een luxe basis. Ook een lichte kleur kan de hele kamer doen veranderen, en voor eenheid zorgen. Met een nieuwe stijlvolle kleur op je muur, een mooi vloerkleed en een nieuwe set gordijnen zul je je eigen woonkamer straks al niet meer terug herkennen. Ga langs bij Decorette, en laat je inspireren door de talloze woon ideeën, prachtige vloerkleden en de mooiste meubels voor in heel je huis. Wacht niet langer en maak je droom werkelijkheid!