Ik ben gek op stoere natuurlijke materialen zoals hout en leer. Sinds een half jaar hebben wij een leren bank van Bodilson in onze woonkamer en sindsdien probeer ik leer overal terug te laten komen in mijn interieur. Zo ook op de slaapkamer van Jackie: Check mijn stoere leren plankdragers.

Leren plankdragers

Ik had ze al een tijdje op mijn wishlist staan: Leren plankdragers. Ze zien er gewoon zo stoer uit. En daarnaast heb ik, volgens Jim dan, ook veel te veel woonaccessoires, dus ik moet ze toch ook ergens op tentoonstellen. Tijdens het klussen aan Jackie’s kamer (lees ook mijn blogpost over deze monochroom kinderkamer) wist ik het zeker: hier ga ik leren plankdragers ophangen. Deze komen van Bij Lien. Een webshop van een leuke (mede-)Brabander die een ruim assortiment woonaccessoires aanbied, waaronder dus ook leren plankdragers. Ik koos voor zwarte omdat deze kleur terug komt in de accessoires en in de opvallende muur. Je kunt ze echter in allerlei kleuren verkrijgen. Ook kun je kiezen voor Nubuck Plankdragers of koeienhuis plankdragers als je echte eyecatchers wilt.

leren plankdragers

Een kind kan de was doen

Wanneer je kant-en-klare leren plankdragers koopt kun je hem binnen enkele minuten ophangen. Geen gehannes met een gaatjesmaker in een stugge strook leer, deze zijn perfect op maat gemaakt en voorgestanst. Je krijgt daarbij ook alle andere materialen zoals een stevige schroef en mooie afwerkdopjes. Je kunt er ook meteen een plank bij bestellen maar wij hadden deze nog over van het bed van Jackie. En mocht je je afvragen waar de accessoires vandaan komen die ik op de plankjes heb staan (deze zijn namelijk pretty budgetproof)… hieronder een kleine opsomming:

  • Witte vaasje (Karwei, €1,78)
  • Potje met vosje (Karwei, €3,95)
  • Nep cactus in pot (Action, prijs niet meer bekend)
  • Spiegel (Action, €5,95)
  • Schilderpoppetje (Action, €2,39)
ikea keukentje

Winactie

Ik mag ook een set leren plankdragers naar keuze weggeven in samenwerking met Bij Lien. Hoe je kans kan maken? Check onze Instagram pagina en wie weet shinen deze mooie plankdragers binnenkort ook in jouw interieur!