Wellicht de grootste invloed op je slaapkamerstijl heeft toch wel je bed en een mooi dekbedovertrek. Ik laat je in deze blog mijn verschillende dekbedovertrekken zien en het effect dat het heeft. Ik ben benieuwd welke jullie de mooiste vinden.

Onze slaapkamer

Ik merk dat onze slaapkamer erg populair is op Instagram. Hij wordt vaak gedeeld door interieuraccounts en als ik zie hoeveel mensen foto’s hebben opgeslagen van de plek waar ik elke avond mijn ogen dicht doe, (en laten we dat andere maar even stilzwijgen want mijn moeder leest ook mijn blogs en ondanks het feit dat ze al 2 kleinkinderen namens ons heeft hoeft ze van andere activiteiten in deze ruimte niets te weten 😉 ) word ik een beetje verlegen. De slaapkamer is ook één van mijn favoriete ruimtes in huis. Er is veel gebruik gemaakt van hout door de vele DIY projecten die we er hebben staan en ik vind de combinatie van het hout, wit en zwart echt mooi. Helemaal mijn stijltje.

slaapkamer stijlen

Dekbedovertrekken

Misschien dat ik de zwart geverfde schuine lambrisering nog wel eens zou willen veranderen naar een compleet zwarte muur, wil ik verder vrij weinig veranderen aan deze ruimte. Om toch te kunnen afwisselen staat mijn kast bol van de verschillende soorten beddengoed. Eerlijk is eerlijk, veel kleurrijker dan zwart en wit zijn ze niet maar ze zijn toch heel verschillend. Zo heb ik onder andere een wit dekbedovertrek van Crisp Sheets maar ook een dekbedovertrek met zigzag patroon en ook een compleet zwart dekbedovertrek van Beddinghouse. Jullie hebben hem wellicht ook eens op Instagram voorbij zien komen want ik heb weer een nieuwe favoriet op het moment: Het mooie Kayori dekbedovertrek van Smulderstextiel.

beddengoed

Slaapkamer stijlen

Zoals beloofd zou ik mijn favoriete dekbedovertrekken (ja dit is dus een deel van mijn complete collectie hihi) delen dus zie hieronder in willekeurige volgorde:

Good Morning Dekbedovertrek
Mijn Good Morning dekbedovertrek

Crisp Sheets dekbedovertrek
Mijn Crisp Sheets dekbedovertrek

“Eerlijk is eerlijk, veel kleurrijker dan zwart en wit zijn ze niet maar ze zijn toch heel verschillend”.

dekbedovertrek
Mijn overtrek waar ik even niet meer van weet waar die van is.
dekbedovertrekken
Mijn Kayori dekbedovertrek
zwarte dekbedovertrekken
Mijn Beddinghouse overtrek


Nu ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat. Laat het achter in de comments!