Regelmatig show ik op mijn blog mijn nieuwe aanwinsten voor ons interieur (en dat zijn er nogal veel). Vandaag heb ik er weer eentje voor jullie en deel ik mijn nieuwe industriële vloerlamp van Max Wonen.

Nieuwe industriele vloerlamp

Zoals jullie weten is ons interieur vrij industrieel te noemen. Zo hebben we veel zwart, wit en een vleugje cognac in ons interieur. Ook passen we veel zwart staal toe in onze meubels zoals bijvoorbeeld onze stellingkast en tv meubel. Vaak, wanneer we iets nieuws uitkiezen, komen we dan ook weer bij die industriële stijl uit. Al langere tijd stond een soort (ik noem het) schijnwerper-lamp op mijn verlanglijstje. Het is een echte eyecatcher en je kunt er heel eenvoudig het licht mee “besturen”. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi schilderij in de schijnwerpers zetten.

industriele vloerlamp

Max Wonen

De lamp die ik uitkoos komt bij Max Wonen weg. Dit is een uitgebreide woonwinkel met alles voor je interieur. In de grote showroom, die 7 dagen per week geopend is, kun je producten zelf bewonderen, maar je kunt ook heel eenvoudig online bestellen. Normaliter deel ik niet veel over het bestelproces en de service van een bedrijf, maar bij Max Wonen ga ik dat zeker wel doen. De service is namelijk uitstekend! Ik ontving de lamp die ik besteld had, helaas met een gebroken poot. Dit kan natuurlijk altijd eens gebeuren. Max Wonen heeft het perfect opgelost en ik kreeg direct een nieuwe lamp toegestuurd. Ik weet dat bedrijven dit gewoon ook horen te doen, maar ik wilde wel even met jullie delen hoe prettig ik dit ervaren heb.

industriele woonkamer

Los Angeles vloerlamp

Voor de liefhebber onder ons: het is de Los Angeles vloerlamp. Hij heeft een oud zilveren look waardoor hij een industriële, maar ook vintage look heeft. Zo lijkt het net of het echt een oude karakteristieke lamp is, maar dan natuurlijk spiksplinternieuw.

Volg ook even de Instagram pagina van Max Wonen want ze gaan er binnenkort ook ééntje weggeven. Zo kun jij ook zo’n mooie vloerlamp in huis hebben!

Inspiratie

Zoals ik al zei verkoop Max Wonen veel meer dan alleen verlichting. Wellicht heb je de shop, net als ik, vaker voorbij zien komen op Instagram. De volgende Instagrammers hebben namelijk ook een mooi item van Max Wonen in hun interieur:

tv meubel
Het TV meubel bij @rachel_kromdijk
bankstel
Het bankstel bij @kaatjekraal_home
salontafels
Het bankstel bij @bianca_huisje_greten