We mogen binnenkijken bij Yessica @crooshouse. Ik ben al grote tijd verliefd op haar interieur. De combinatie van de mooie lichte ruimtes met het stoere en industriele staal en hout zijn jaloersmakend te noemen. Bekijk vooral haar glazen vloer even boven de keuken!

Even voorstellen

“Ik ben Yessica, ik ben 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend Marlon in Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met interieur, ben ik graag met vrienden en familie en ben ik regelmatig op festivals te vinden. Daarnaast reis ik ook heel graag. Het is mijn doel om zoveel mogelijk landen te bezoeken. Ik ben sinds kort op zoek naar een nieuwe baan en het is de planning om in oktober te starten met een interieuropleiding”.

Binnenkijken bij Yessica

Binnenkijken bij Yessica

Woon je op dit moment in jouw droomhuis?

“Ja op dit moment zou ik nergens anders willen wonen. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen kwam was ik gelijk verliefd op dit huis. Het huis past perfect bij ons. Ook is de locatie, 5 minuten bij het centrum vandaan, op dit moment ideaal voor ons. Mijn droomhuis voor de toekomst is een grote stoere loft met een heel hoog plafond en hele hoge grote ramen”.

Industrieel interieur

Industrieel interieur

Hoe ben je tot deze inrichting gekomen?

“Mijn vriend en ik hebben gelukkig dezelfde smaak dus ik mocht helemaal los gaan haha. Omdat het huis met de stalen trap al een industriële uitstraling had, hebben wij gekozen voor een stoere inrichting. Dit past ook helemaal bij ons. Ik vind het belangrijk dat een huis weerspiegelt wie je bent, zo zie je bij ons veel souvenirs van onze reizen terug in het interieur. Ik ben gek op planten en kom regelmatig weer met een nieuwe thuis. Zo zijn er steeds meer planten in ons huis gekomen, maar ik vind altijd wel weer een nieuw plekje. Verder vind ik het leuk om materialen te mixen voor een speels effect; zo zie je veel hout, staal, beton maar ook verschillende stoffen zoals velours terug in ons interieur”.

Wat zijn jouw interieur wensen nog op dit moment?

“Wij willen heel graag nog een nieuwe bank, de vloer wit verven en de extra kamer die wij hebben willen wij nog opknappen. Ook willen we graag nog een dakterras. Je moet wat te wensen overlaten toch?”

Glazen vloer

Zie hieronder die glazen vloer waar ik het over had. Ik ben verliefd!

Glazen vloer

Witte keuken

Favoriete woonwinkels of merken?

Yessica heeft veel verschillende favoriete woonwinkels onder andere Made.com, Sostrene grene, Homestock. Haar favoriete merken zijn Dutchbone, Bepurehome en HKliving.

Welke interieurs op Instagram zijn favoriet bij jou?

“Ik heb heel veel favorieten, onder andere @jellinadetmar, @homebydemilous, @annemarie.kol, @house.no.4, @lenzut, @yvonnekwakkel, @­_finntage”

Ga jij Yessica en haar glazen vloer ook volgen op Instagram? En volg je Homefreak.nl ook al?
Bekijk ook eens de binnenkijker van Bojoura, Geen industrieel interieur maar juist een urban Jungle interieur.