De hal is toch wel de entree van je woning. Het is dé ruimte die gasten het eerste zien. Het is daarmee ook echt de eerste indruk die je jouw gasten geeft. Bij vele mensen in de hal echter een ruimte waar ze niet veel aandacht aan hebben geschonken en die wellicht zelfs ietwat rommelig is. Zonde! Pak nu je hal aan en daarmee ook direct je trap door middel van een traprenovatie.

Traprenovatie

Traprenovaties zijn enorm populair. Je kunt geen woonmagazine open slaan of een make-over woonprogramma op TV bekijken of je ziet een trap renovatie voorbij komen. Niet zo vreemd, want bij veel mensen is de trap alles behalve een eyecatcher in huis. In vele oude huizen ligt bijvoorbeeld nog vloerbedekking op de trap. Best onhygiënisch, wanneer je je bedenkt dat vloerbedekking verschillende soorten allergenen, schimmels en besmettelijke elementen bevat. Hierdoor heb je meer kans hebt op infecties en allergieën. Dat is dus wel het laatste wat je wilt. Tijd om je trap onder handen te laten nemen dus!

Een stijlvolle hal

De trap heeft een groot effect op de entree van je woning. Zeker wanneer je vanuit de deuropening recht richting de trap kijkt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Kies voor een complete traprenovatie waarbij er nieuwe overzettreden worden geplaatst, stootborden en zelfs bijpassende sluitlijsten. Je trap krijgt door deze mooie afwerking direct een luxe uitstraling. Je kunt het natuurlijk zo compleet maken als je zelf wilt. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je trapleuningen meteen te vervangen voor een stijlvolle variant. Daarnaast is het mogelijk om trapverlichting toe te passen in de vorm van LED lampen. De LED-modules zijn in diverse standen dimbaar, waardoor je de ambiance van je hal helemaal kunt bepalen en aanpassen naar je wensen. Je kunt ze bedienen met een afstandsbediening, maar nog handiger is het gebruik van een sensor. Dan gaat de verlichting automatisch aan zodra je de trap op stapt. Stijlvol en veilig!

traprenovatie

Huis verduurzamen

Niet alleen heeft een traprenovatie een decoratief doel en maakt het je hal een stuk mooier en beter afgewerkt. Je kunt met een traprenovatie namelijk ook je huis verduurzamen. Iets waar we ons de laatste jaren massaal mee bezig houden. Heb jij bijvoorbeeld een open trap? Daar gaat veel tocht door heen. Je kunt flink wat energie- en gaskosten besparen als je de trap meteen dicht laat maken tijdens de renovatie. Daarnaast heb je vrij lang (soms wel 20 jaar) garantie na de traprenovatie. Een slimme keuze dus voor langere tijd. Ook hoef je niet om de paar jaar de trap onder handen te nemen met verf. Het onderhoud is nihil. Dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

Genoeg redenen dus om te kiezen voor een traprenovatie!