Inmiddels heb ik zowat een hele atlas aan steden op posters (ik kan er niks aan doen ik ben er gewoon gek op). Maar mijn nieuwste aanwinst valt wel erg op… het is namelijk een stad op hout.

Print mijn stad

Een tijdje geleden benaderde Print mijn stad mij of ik een nieuw product van hen wilde ontvangen. Ik heb al een aantal mooie posters in mijn interieur van hen en heb er ook al een aantal mogen weggeven middels een winactie dus ik was enorm benieuwd naar het nieuwe product. Ik moest alleen nog even een dorp of stad kiezen. We hebben al Rome (onze huwelijksreis), Vught (de stad waar we getrouwd zijn) en Tilburg (de stad waar Jake en Jackie geboren zijn) dus welke stad konden we nog kiezen. Jim en ik zaten een hele avond moeilijk te denken. We komen beide uit een ander dorp dus dat vond ik wat minder leuk omdat dan 1 van ons zijn of haar dorp zou krijgen. En ineens bedacht ik het me… onze woonplaats natuurlijk! Hoe kon ik die nu vergeten? Waalwijk werd het dus.

dressoir

Een stad op hout

Het nieuwe product waar Print mijn stad het over had was een stad of dorp naar keuze laten laseren op een berkenhouten plaat. En ik ben er echt verliefd op. Sowieso past het berkenhout natuurlijk perfect in ons interieur omdat het dezelfde kleur heeft als al het underlayment en balkwerk dat Jim heeft gebruikt bij al onze DIY projecten. Ook de kindjes zijn er helemaal gek op en vragen telkens: Waar staat ons huisje? of Waar is mijn school? Heerlijk om te zien dat ze dat zo leuk vinden.

kaart op hout

Nu nog een plekje

Ik heb nog niet het perfecte plekje gevonden voor de kaart dus ik wissel hem nu gewoon op allerlei plekken af. Ik vind hem mooi in contrast voor de zwarte muur in de woonkamer maar vind hem dan ook wel erg leuk op het dressoir. Inmiddels heb ik ook een lambrisering geverfd in de hal met zwarte verf dus wellicht dat hij daar ook nog eens mag shinen. Een vast plekje hoeft natuurlijk ook niet want nu kan ik lekker afwisselen.

UPDATE: Jim kwam met een geweldig idee om hem op onze kast te hangen op de slaapkamer:

slaapkamer inspiratie

Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig… Welke stad of welk dorp zouden jullie kiezen en waarom?