Waarschijnlijk zagen jullie ze al op Instagram voorbij komen, maar ik heb weer super leuke nieuwe spulletjes in huis. Zoals jullie weten voeg ik ook steeds meer kleur toe en ook mijn nieuwe plaid van Knit Factory is in een kleurtje. Benieuwd? Ik deel het in deze blog!

Lekker cozy met een plaid

Hoewel ik echt kan genieten van de zomer ben ik toch ook wel echt een wintermens. Ik kan zo genieten van de cozy avonden dat Jim en ik samen een serietje aanzetten, ploffen op de bank met een heerlijk warm plaid over ons heen en een lekker kopje thee. Zoals ik eerder al schreef in een blog bespaar ik flink op energiekosten. Waarom de verwarming super hoog zetten als je het met een kleedje ook al lekker warm kunt krijgen?! Je zult het dan ook niet snel zien dat er bij ons op de bedden en het bankstel geen kleedjes en warme plaids liggen.

nieuw plaid
plaid

Ik koos voor Jesse plaid Terra. De kleur past perfect bij de kleuraccenten bij ons in huis en de muur op Jake zijn kamer bijvoorbeeld. Ook ontving ik een paar mooie kussentjes uit de wintercollectie van Knit Factory. Deze hebben hetzelfde kleuraccent als het plaid maar zijn grotendeels grijs gebreid. Hele mooie bijpassende kussentjes dus. Ik houd daar zo van als het allemaal matcht!

Wintercollectie van Knit Factory

Knit Factory heeft ook een prachtige wintercollectie. Deze kun je vinden onder `Winter´s Finest´. De collectie bestaat uit allerlei producten die je deze koude dagen zeker goed kunt gebruiken zoals onder andere badjassen, warme plaids, cosy kussentjes (want je kunt nou eenmaal niet genoeg sierkussens hebben) maar ook prachtige dekbedovertrekken en mooie omslagdoeken.

oranje kinderkamer
kussens

Bekijk ook deze andere mooie plaids is op Instagram:

plaid
plaids bankstel
dekentje
plaids
deken bank

Fotocredits: @huberdine @homebysoph @casakatoo

Hebben jullie ook al mijn blog gelezen over:
Geen koude voeten meer dankzij deze tips!
Energie besparen? Bespaar 50% op je energieverbruik!