In de afgelopen jaren heb ik wel gemerkt dat ik een aantal tics heb. Zo schreef ik al eens eerder over mijn posterverslaving maar inmiddels heb ik nog een redelijke verslaving gevonden: ik ben gek op klokken. Ik heb dan ook net weer een nieuwe klok die ik graag met jullie deel.

Mijn klokkenverzameling

Oké helemaal nieuw is deze verslaving niet. Ik schreef namelijk ook al eens eerder over mijn klokkenverzameling. Inmiddels is deze verzameling nog redelijk hetzelfde. Ik heb namelijk nog geen enkele klok weggedaan. Over de Riverdale klok twijfelen Jim en ik nog. Het nadeel is echter dat deze te groot is voor het gat van de vlizotrap. We kunnen hem dus niet tijdelijk weghalen. Om hem nu meteen weg te doen vinden we zonde. Laatst hebben we hem zwart gespoten om hem in ieder geval meer te laten integreren in ons interieur. 

Mijn nieuwe klok

Mijn klokkenverzameling is echter niet helemaal hetzelfde gebleven. Ik heb hem namelijk laatst weer uitgebreid. Ik had deze klok namelijk al een hele tijd op mijn verlanglijstje staan. Het is namelijk een wandklok van KLOQ 
Ik hou van klokken met klepels. Ze geven zo’n nostalgisch gevoel. Daarnaast vind ik de eenvoud van de klok zo mooi. 

kloq
nieuwe klok
 kloq klok

Verschillende uitvoeringen 

Ik heb gekozen voor een mooie wandklok van KLOQ maar ze hebben een nog veel groter assortiment. Zo hebben ze ook mantelklokken. Ook deze hebben die kenmerkende knipoog naar vroeger. 

Verschillende kleuren

Niet echt een verrassing dat ik koos voor een houtkleurige klok. Ik houd er nou eenmaal zo van. Mocht je nou wel van meer kleur houden dan kun je kiezen uit heel veel kleuren. Ook kun je jouw KLOQ na verloop van tijd aanpassen. Je kunt namelijk kiezen voor een andere kleur slinger en wijzers. Zo kun je ook eens afwisselen voor een andere look. 

Bekijk hier ook andere Instagrammers met een KLOQ:

Fotocredits: (van boven naar beneden)
@hofvelf12 @keeelly91 @binnen.bij.buitenhuis @rietveldje