Wederom heb ik een uitbreiding voor Jake zijn dinokamer: een toffe houten slinger met dino’s. Ik deel hem graag met jullie! 

Verslingerd aan hout

Laat ik meteen met de deur in huis vallen: deze leuke houten slinger komt van Verslingerd aan Hout. Die webshop is mij op het lijf geschreven! Wat houd ik van hout.  Zeker op de kinderkamers! Inmiddels hangen Jake en Jackie’s kamer aardig vol met allerlei houten decoratie.  Verslingerdaanhout.nl heeft een groot assortiment unieke houten accessoires voor de baby- of kinderkamer.  Ze zijn met de hand gemaakt. Ze heeft losse vormen en decoratie (ook hele toffe muziekdoosjes) en de welbekende slingers waarvan Jake er soms kort ook één heeft!

dinokamer

Houten slinger

Je hebt keuze uit enorm veel slingers.  Ik koos voor de dino slinger, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor vosjes (smelt), boerderij vormen, hartjes, walvissen, poezen, bussen en sterren. Ook kun je kiezen voor een mix and match slinger. Je kiest dan elk individuele vorm uit. Ook kun je dan letters kiezen.  Zo kun je bijvoorbeeld ook de naam van je kindje in de slinger verwerken. Super leuk ook als kraamcadeau bijvoorbeeld. 

houten slinger

Kleur bekennen

Heb je eenmaal de slinger gekozen dan moet je nog kiezen voor de kleurtjes.  Ik koos ervoor alle dino’s in blank hout kleur te laten, maar je kunt kiezen uit tal van kleurtjes.  Roest,  oker, spiced honey, oud roze en ga zo maar door. Ook kun je ervoor kiezen de vormpjes allemaal een andere kleur te geven. Dit geeft een extra speels effect.  Je kunt zelfs de lengte van de slinger doorgeven mocht hij een specifieke afmeting moeten hebben.  Anders wordt er circa 30cm per vorm gerekend.  

jongenskamer

Natuurlijk ben ik niet de enige met de mooie producten van Verslingerd aan Hout. Ik deel daarom een aantal andere prachtige foto’s: 

hartjes slinger
schelpen slinger
kinder kamer
dieren slinger

Fotocredits: @nyn_sion_noel @by.hes @ohlalot @lisannevanderklift