Ik schreef al eens eerder een blog over echte eyecatchers in huis waaronder mijn gigantische Gorillabehang. Ik vind het leuk om hierop in te haken en fotobehang eens uit te lichten.

Fotobehang in huis

Een aantal jaar geleden werd behang massaal verbannen uit de meeste interieurs. Gelukkig is het weer helemaal trendy om een kek behangetje op je muren te plakken. Hoewel Jim het best wel een dingetje vond om de glad gestucte muren te voorzien van behang, zijn we nog steeds elke dag blij met onze keuze voor Appie de Aap. Een echte eyecatcher in huis en het zorgt meteen voor een goede opvulling op de lange witte muur.

Bos in huis

Iedereen wil graag meer in de natuur zijn. Met de meeste banen en ons drukke leventje is daar alleen vaak geen tijd voor. Waarom haal je de natuur dan niet in huis. We zagen de Urban Jungle interieurs groeien als paddenstoelen uit de grond. Mocht je nu niet zulke groene vingers hebben dan kun je natuurlijk ook gaan voor een alternatief: Urban Jungle fotobehang. De volgende instagrammers hebben een prachtige bos aan de muur gehangen:

bos behang
fotobehang in je interieur

Bloemenpracht

Bloemen doen het altijd goed. Mensen worden nou eenmaal blij van bloemen. Of je nou één gigantische en gekleurde bloem als behang neemt of meerdere kleine bloemen in het zwart-wit: het zorgt in ieder geval voor sfeer in huis! Bloemen fotobehang ontbreekt dan ook zeker niet op Instagram:

bloemetjesbehang
fotobehang

Dieren behang

Zoals ik al zei heb ik zelf een gigantische gorilla als behang in mijn woonkamer maar je kunt natuurlijk ook voor iets subtielers gaan. Heb je geen huisdieren dan dierenfotobehang echt een toevoeging aan je huis! Je kunt er ook gewoon tegen praten hoor hihi. Je kunt natuurlijk ook nog dieren combineren met het urban jungle gevoel. Een echte jungle in huis door fotobehang in je interieur!

behang badkamer
dieren behang
kinderkamer behang
behang kinderkamer

Een kek motiefje

Natuurlijk kun je ook gaan voor behang in je interieur met een kek motiefje. Geen saaie stipjes ofzo maar gewoon ook echt een gewaagd motief dat gezien mag worden:

Fotocredits: @mijnhuisje @bambetleblog @sinisliik @thebearcubclub @mr.mr.living @home.mb @kirslivia @schuurtje_aan_de_rivier @thehomeofacitymom @lotjes_kiekjes

Voor welk fotobehang in je interieur zouden jullie gaan?