Hoewel veel mannen zullen zeggen dat de keuken het domein van de vrouw is en de mancave daarentegen vaak toch wel duidelijk de plek van de man is, heb ik nu een perfecte toevoeging gevonden voor beide ruimtes! Met dit product heb je zowel in de keuken als in de mancave een echte eyecatcher te pakken. Benieuwd waar ik het over heb? Je leest het hieronder!

Dé perfecte toevoeging voor de mancave

Wat heeft een mancave nu precies nodig? Een heerlijke zitplek, een spelcomputer, een pooltafel… je kunt het zo gek niet verzinnen. Dit item zal echter bij iedereen in goede smaak vallen. Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Je moet echt een barkoelkast toevoegen aan je mancave. Niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens mega praktisch. Zo hebben de mannen altijd een gekoeld biertje of ander drankje bij de hand. Je kunt hem zo groot kiezen als je zelf wilt. Zo kun je natuurlijk een vrijstaand model kiezen die echt als eyecatcher fungeert, maar je kunt ook kiezen voor een groter model die je onder een bar plaatst. Je kunt barkoelkasten meestal niet vinden bij de plaatselijke keukenboer. Er zijn gelukkig genoeg bedrijven die deze leveren aan horeca en natuurlijk ook aan jou als particulier. Je weet zeker dat je dan een scherpe prijs hebt en dat je natuurlijk ook voor kwaliteit kiest.

perfecte toevoeging voor jouw keuken

Dé perfecte toevoeging voor jouw keuken

Nou hoor ik je denken: hoezo past een barkoelkast in mijn stijlvolle keuken? Eigenlijk heel goed. Je hebt natuurlijk vele soorten. Een koelkast met glazen deuren is enorm veelzijdig. Wanneer je er alcoholische drankjes in zet, associeer je het met feest en gezelligheid, maar wanneer je er bijvoorbeeld waterflesjes in plaatst, krijgt het een gezonde en clean uitstraling. Die laatste past dan weer perfect bij je moderne keuken. Integreer hem in je keuken. Dé keukentrend van 2022 is namelijk “Less is more”. Steeds minder los op het aanrechtblad en steeds meer geïntegreerd in je keuken. Daarentegen kiezen we ook steeds meer voor luxe. Niet het standaard apparatuur, maar juist net iets anders als wat de meeste mensen hebben. Een ijsblokjesmachine, een stoomoven (inmiddels hebben veel mensen die alleen ook al), twee vaatwassers in plaats van één en ga zo maar door. Deze koelkast met glazen deur past perfect in dat rijtje! Er zijn ook energiezuinige varianten verkrijgbaar. Daar kies je natuurlijk voor, want ook duurzaamheid is in 2022 helemaal trendy en belangrijk! Ik weet zeker dat deze koelkast dé eyecatcher van je keuken gaat worden en dat je regelmatig zult horen: “Dat wil ik thuis ook wel”.

Ook voor de womencave

We leven natuurlijk wel in 2022! Vrouwen kunnen natuurlijk ook een womencave hebben. Bij de meeste vrouwen is bier alleen niet zo in trek, maar doen wijntjes het beter. Je kunt dan natuurlijk ook een barkoelkast nemen, maar je kunt ook kiezen voor een wijnklimaatkast. Hierin staan je flessen wijn in dé perfecte temperatuur. Dit is natuurlijk wel voor de echte wijnliefhebbers!

Welk drankje zou er bij jou in staan?