Iedereen heeft een smartphone tegenwoordig. Als het er zelfs niet meerdere zijn. Wat heeft je smartphone nu te maken met je interieur? En hoe kan hij zelfs iets toevoegen aan je interieurstijl? Ik deel het in dit artikel. Want deze 3 smartphone accessoires heb je zeker nodig voor je interieur! 

Een draadloze oplader

Met een draadloze oplader kun je je interieur clean houden en liggen er geen losse oplaadkabeltjes in het zicht. Ideaal dus! Sowieso zorg je er dan voor dat je elk moment je smartphone op kan laden en je hem dus niet mee hoeft te nemen naar de slaapkamer.  Dat bevordert ook nog eens je nachtrust. 

Een mooi hoesje 

Eerlijk is eerlijk… bij jou slingeren die telefoons ook door het hele huis.  En laten we wel wezen, het zijn niet de meest stijlvolle items voor in huis. Natuurlijk kun je jouw telefoon wel wat mooier maken.  Daarnaast kun je hem zelfs ook laten “blenden” in je interieur. Kies voor een mooi smartphonehoesje passend bij de kleuren van jouw interieur. Ook kun je kiezen voor een mooie print. Gelukkig zijn er tegenwoordig enorm veel hoesjes verkrijgbaar voor ieder apparaat, dus altijd iets dat past binnen je interieurstijl. 

smartphone accessoires

Een Bluetooth speaker

Het is meer toebehoren dan een accessoire voor je smartphone, maar een Bluetooth speaker is onmisbaar binnen je interieur. Het is stijlvol en natuurlijk ook enorm functioneel.  Met een gezellig deuntje op de achtergrond kun je direct sfeer toevoegen aan je huis.

Een mooie standaard 

Waarschijnlijk gebruik je jouw telefoon ook als wekker (dan heb je hem natuurlijk wel in je slaapkamer nodig). In dat geval heb je ook een mooie standaard nodig. Gebruik een app die de tijd weergeeft en je hebt een moderne wekker op je nachtkastje.  

Heb je trouwens ook al mijn artikel gelezen met daarin tips en tricks voor het maken van de mooiste interieurfoto’s met je smartphone? En hebben jullie nog tips voor toffe smartphone accessoires?