Het is binnenkort weer echt de tijd om heerlijk in de tuin te zitten. Ga je lekker loungen of gewoon met een paar boeken languit op het gras liggen? Een groot plaid uitspreiden, een stapel romans en een paar stripverhalen ernaast. Een grote kan met water met verse muntblaadjes en een schijf citroen. Jouw middag kan niet meer stuk!

Of lig je toch niet helemaal lekker? Je gaat maar weer even op je loungebank zitten. Maar ook daar zit je toch niet helemaal comfortabel meer. Je vindt opeens de kussens te dik en te groot. Je kunt je voeten niet op de grond zetten en je rug gaat zeer doen. Dan blijf je maar een beetje zitten mopperen en dan plotseling weet je het: je gaat online op zoek naar hangstoelen.

tuintrend

Tuintrend

Je komt er al snel achter dat het de absolute tuintrend van nu is! De tuinhangstoel blijft niet lang leeg want iedereen wil er in zitten. In elke tuin zie je tegenwoordig wel een hangstoel. Heel begrijpelijk want ze zitten echt heel erg lekker. De hangstoel heeft een beetje de vorm van een ei waar je lekker in kunt kruipen. Je voelt je lekker geborgen.

Materiaal

Je geeft jouw tuin, die toch al fantastisch is om te zien, een extra unieke look met een hippe hangstoel. Er zitten comfortabele loungekussens in, zodat je heerlijk kunt relaxen en daar je favoriete boek kunt lezen. Je kunt je bomen gewoon bomen laten zijn want de hangstoel heeft zijn eigen ophangsysteem. Een stevig metalen frame staat op de grond en daar hangt de stoel aan.

Het is echt een droomstoel. Je waant je op een tropisch eiland tussen de palmbomen. Je hebt het gevoel dat je op het strand van Bonaire zweeft in je Tropical Green hangstoel. Genietend van je verkoelende glaasje water of van je kopje lekkere kruidenthee. Zachtjes ga je heen en weer in je tuin hangstoel en droom je langzaam. Zo zijn de middagen fantastisch en rust je echt eens goed uit. Je voelt de spanning uit je lichaam vloeien en er komt nieuwe frisse energie voor terug.

Nou die tuintrend klonk als een roman op zich toch? En nu ga ik weer lekker chillen in mijn eigen hangstoel! Lezen jullie deze blogs ook nog even:
Buitenverlichting: 4x een alternatief voor een sfeervolle tuin!
Een veranda of overkapping in jouw tuin: doen!