Een avondje gezellig met vrienden bijkletsen, een gezelschapspel op tafel,  een lekker wijntje on the side en natuurlijk… een heerlijke borrelplank. Wat je hier precies voor nodig hebt? Dat deel ik in dit artikel! 

Perfecte borrelplank

Wanneer je online op zoek gaat naar inspiratie zie je al snel een grote plank vol lekkerheden. Super gezellig natuurlijk, maar vaak niet zo praktisch. Je hebt wellicht niet 1 grote salontafel, maar meerdere kleine en wanneer je een spel in het midden van het gezelschap op tafel hebt staan, zit je ook niet te wachten op zo’n grote plank.  Je kunt daarom beter kiezen voor meerdere kleine borrelplankjes. Ik heb daarvoor sinds kort de perfecte oplossing: Masterglass borrelplankjes.  

Masterglass 

In het huidige tijdperk zijn we volop bezig met recyclen en een betere wereld.  Het bedrijf Masterglass sluit daar perfect bij aan. Sinds 2016 recyclen ze glazen flessen en toveren ze deze op tot gezellige plankjes voor bij de borrel. Alle flessen worden met de hand gemaakt. Deze gesmolten flessen zijn daardoor stuk voor stuk uniek. 

leuke borrelplanken

Je lievelingsdrankje

De gesmolten wijnflessen zijn altijd gezellig bij een borrel, maar je kunt ook kiezen voor je favoriete drank fles.  Zo drinken wij regelmatig een heerlijke Jack Daniels. Ook daar zijn verschillende borrelplanken van gemaakt. Het assortiment is enorm breed. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit: Bacardi, Absolut Vodka, Jägermeister etc. Je kunt zelfs je eigen fles laten omsmelten. Heb je bijvoorbeeld een belangrijke of memorabele proost gehad? Laat de fles vereeuwigen in een leuke herinnering die ook nog eens functioneel is. Ook zijn er borrelplankjes verkrijgbaar met een extra vakje. Ideaal voor een kaasje of worstje met mosterd of andere dip.

borrelplank

Leuk voor jezelf of als cadeau

De borrelplankjes van Masterglass zijn natuurlijk enorm leuk om zelf in huis te hebben, maar daarnaast ook super leuk om cadeau te doen. Je hebt al een tof borrelplankje vanaf 14,50 euro. Ideaal dus voor een verjaardag, housewarming of gewoon als kleinigheidje. Maar ook voor vaderdag of moederdag. De mogelijkheden zijn enorm. Kleed ze bijvoorbeeld aan met lekkere borrelnootjes en je hebt een compleet cadeau. 

Vind jij ze ook leuk? Neem dan even een kijkje op mijn instagram. Daar mag ik er namelijk 1 naar keuze weggeven!