Is een goede bekende van je net verhuisd en wil je diegene verrassen met een origineel housewarming cadeau? Wij geven je cadeau-inspiratie waarmee je gegarandeerd punten scoort! Dit zijn de 6 leukste cadeaus voor iemand die is verhuisd.

1. Verse bloemen 

Met bloemen zit je eigenlijk altijd goed. Je kunt ze simpelweg nooit genoeg hebben en ze zijn áltijd mooi. Mits ze vers zijn natuurlijk. Ben je niet in de gelegenheid om ze persoonlijk langs te brengen? Geen probleem, je kunt ook heel gemakkelijk bloemen bestellen, zodat ze gewoon per post worden gestuurd. Ja, dat lees je goed: gewoon via de brievenbus! 

2. Planten 

In dezelfde categorie, maar dan met een iets langere houdbaarheidsdatum: planten! Ook daar kun je er nooit genoeg van hebben én ze zijn ook nog eens ontzettend goed voor de luchtkwaliteit in huis. Ga je voor een paar schattige kleine plantjes of voor een grote groene topper?

cadeaus voor iemand die is verhuisd

3. Droogbloemen

Geef je liever bloemen die minstens een paar jaar mooi blijven? Dan kun je ook nog kiezen voor een mooi bosje droogbloemen. Niks oubolligs aan, want die zijn weer helemaal terug van weggeweest! Ook deze kun je overigens gewoon als cadeaus versturen, zodat ze via de brievenbus worden bezorgd. 

4. Stijlvolle toiletborstel 

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar origineel en praktisch is het in ieder geval wel. Een nieuwe toiletborstel heb je immers hoe dan ook nodig als je verhuist. Een stijlvol exemplaar cadeau geven is dus helemaal niet zo’n slecht idee! De kans is in ieder geval klein dat iemand anders het al als cadeau geeft. 

5. Boompje voor in de tuin 

Is de gelukkige ook gezegend met een mooie tuin? Dan is het extra leuk om beplanting voor in de tuin te geven. Geef leuke olijfboom pot cadeau of een boompje die in de grond geplant kan worden. Als het goed is heeft de nieuwe huisbewoner hier nog heel lang plezier van en zal hij of zij elke keer aan je denken bij het zien van de boom. 

6. Geurstokjes of huiskamerspray 

Een nieuw huis is altijd weer even wennen. Zowel qua omgeving als qua geur. Het heeft soms dan ook echt even tijd nodig voordat je je er helemaal thuis voelt. Een fijne geur kan hierbij helpen. Geef daarom lekkere geurstokjes, een mooie geurkaars of een fijne huiskamerspray cadeau om ervoor te zorgen dat de nieuwe bewoner wat de geur betreft in ieder geval helemaal happy is in het nieuwe huis! 

geurstokjes

Heb jij nog leuke tips voor cadeaus voor iemand die is verhuisd? Deel ze in een reactie!