Ik schreef al eens eerder over mijn mooie plaid en kussentjes van het merk Knit Factory. In deze blog deel ik weer iets moois van dit merk, namelijk de nieuwe badkamerlijn! Ik deel de producten die ik heb, mijn ervaring met het merk en natuurlijk genoeg inspiratie uit de rest van de lijn! 

Knit Factory

Laat ik beginnen te vertellen dat ik toch wel oprecht fan ben van Knit Factory. Naast het feit dat alle producten echt van een hele goede kwaliteit zijn, ben ik ook heel erg enthousiast over hun productieproces. In tegenstelling tot vele andere bedrijven, wordt dit namelijk helemaal in Nederland gedaan. Buiten het feit dat je daarom snel je producten in huis hebt, vind ik ook dat meer bedrijven dit zouden moeten doen. Al is het maar omdat je hiermee het milieu veel minder belast (die producten komen niet door de wind aangevlogen natuurlijk). Tijdens de corona hebben we allemaal geleerd: Ben loyaal, steun lokaal. Ik ben van mening dat iedereen zoveel mogelijk Nederlandse producten moet kopen. 

Nieuwe badkamerlijn

Tot zover mijn politieke mening met jullie gedeeld. Tijd om de nieuwe badkamerlijn van Knit Factory te delen. Knit factory is vooral bekend om de prachtige plaids, maar inmiddels is het assortiment dus flink uitgebreid. Naast een keuken-, een fashion-, een slaapkamer en een interieurlijn, is er nu ook een vernieuwde badkamerlijn. De badkamerlijn bestaat ,zoals je gewend bent van Knit Factory, uit kwalitatieve luxe producten. Met de badkamerproducten van Knit Factory tover je daarom je badkamer in een vingerknip om tot een luxe spa. Kies voor mooie handdoeken, washandjes, gastendoekjes, een mooie badjas of badmat. Dit gebreide badtextiel is in vele kleuren verkrijgbaar. 

Mijn badtextiel 

In samenwerking met Knit Factory mocht ik een aantal producten uit de badkamerlijn uitproberen. Ik koos voor de kleur Ivy Med Grey. Een mooie lichtgrijze kleur die helemaal past bij mijn nieuwe huis. Hoewel we de badkamer nog gaan aanpakken volgend jaar (de kleurkeuze heb ik bij deze al een beetje verklapt) past het ook enorm goed bij mijn huidige badkamer die zwart-wit is. 

Zelf heb ik 2 badjassen, een mooie badmat, een aantal gastendoekjes en washandjes uit de lijn en ik kan ze oprecht allemaal aanraden. Aangezien ik net een aantal nieuwe handdoeken had, heb ik deze niet gekozen, maar het is natuurlijk helemaal mooi wanneer al je badtextiel hetzelfde is. De badjassen zitten ook echt enorm lekker. Warm, cozy en gewoon heel comfortabel!