Een tijdje geleden deelde ik al een blog over de 9 mooiste zwarte keukens van Instagram. Een van de trends op het gebied van keukens voor 2021. Witte keukens zijn daarentegen juist tijdloos en passen in elk interieur. Ik vond het daarom de hoogste tijd om de mooiste witte keukens van Instagram met jullie te delen.

Nieuwe keuken kopen

Nu snap ik dat je jouw keuken niet omwisselt, zoals je een nieuwe eettafel bestelt. Je kiest een keuken vaak voor langere tijd want het is een flinke klus om een keuken te installeren en daarnaast kost het natuurlijk ook best veel geld. Toch hoeft het kopen van een nieuwe keuken niet altijd duur te zijn. Er zijn genoeg goedkope keukens te koop. Natuurlijk is het wel zo dat je keuken vaak duurder wordt, naarmate de grootte toeneemt. Heb je een kleine keuken, dan is dat natuurlijk goedkoper dan een grote L-vorm keuken met een kookeiland. De ultieme tip om een goedkope keuken aan te schaffen: kijk eens naar showroomkeukens. Deze keukens hebben natuurlijk niets geleden, maar zijn vaak vele malen goedkoper dan een “nieuwe” keuken.

De mooiste witte keukens van Instagram

Tijd om de mooiste witte keukens van Instagram te delen met jullie. Smaken verschillen natuurlijk, dus geheel objectief zijn deze 3 keukens niet uitgekozen, maar dat neemt niet weg dat ze stuk voor stuk echt een plaatje zijn:

De landelijke keuken van Huberdine

Laten we beginnen met een keuken die ik bijna kan zien vanuit mijn eigen huis. Huberdine woont namelijk in hetzelfde dorp als ik. Haar keuken is perfect in balans. Haar keukenkastjes zijn wit, maar dit wordt prachtig gecombineerd met het zwarte keukenblad en het zwarte fornuis.

De moderne witte keuken van Huisgeluk

Ze noemt het zelf “het mooiste hoekje van haar huis”. Dat ben ik helemaal met haar eens. Wat is dit een mooie keuken! De greeploze keukenkastjes zorgen voor een moderne uitstraling. De krukken krijgen precies genoeg aandacht doordat ze perfect matchen bij het hout.

All white voor Anne

Hoe mooi is deze keuken van Anne dan?! Er zijn weinig mensen die een wit aanrechtblad durven te combineren met witte keukenkastjes, maar Anne laat zien dat dit een hele goede keuze is! Als je toch op haar Instagram zit, bekijk dan ook zeker even het schattige speelhoekje!

Mocht je nou zelf ook een mooie witte keuken hebben of iemand bewonderen op Instagram met een mooie witte keuken, schroom dan niet om deze hieronder in een reactie te benoemen!

Ook actief op Instagram? Met deze tips kun je eenvoudig groeien!