Hoewel jullie weten dat ik zelf niet extreem van kleur in mijn interieur ben, kan ik het wel enorm waarderen bij iemand anders. Het interieur van Mindy Schroor vind ik bijvoorbeeld echt prachtig! Je slaapkamer kan ook wel een beetje kleur gebruiken! Daarom deel ik met jullie de mooiste gekleurde dekbedovertrekken van dit moment!

Gekleurde dekbedovertrekken

Ik heb het al eens vaker geroepen, maar met een mooi dekbedovertrek kun je eenvoudig de sfeer in je slaapkamer bepalen. Zo kun je dus ook gemakkelijk afwisselen. Zelf heb ik voornamelijk zwart, wit en grijze dekbedovertrekken in huis, maar wellicht zwicht ik ook een keer voor een mooi gekleurde dekbedovertrek. De slaapkamer van Mindy Schroor laat in ieder geval zien dat een beetje (veel) kleur op je slaapkamer enorm sfeervol kan zijn!

Pip Studio Jolie

Ik begin met een mooie blauwe variant. Dit is de Pip Studio Jolie. Enorm mooie kleuren en een mooi design. Zelf vind ik de witte reigers helemaal top! Het zal je daarom niet verbazen dat dit niet het enige Pip dekbedovertrek is dat in dit overzicht staat!

pip dekbedovertrek
pip studio dekbedovertrek

Beddinghouse Sweet September

Een dekbedovertrek met mijn geboortemaand in de naam, dat moet wel een mooi dekbedovertrek zijn. Alle kleuren zijn precies in balans en daardoor past het vrijwel in iedere slaapkamer. Groen, rood, blauw … een dekbedovertrek waar je naar blijft kijken!

kleurrijk dekbedovertrek
jungle dekbedovertrek

Pip Studio Fall in Leave

Dit dekbedovertrek heeft een mooie diepe kleur. Hierdoor is het vrolijk, maar heeft het ook een chique en luxe uitstraling. Gecombineerd met een donkere wand komt dit dekbedovertrek van Pip Studio het beste tot zijn recht. Een sprei is niet meer nodig wanneer je zo’n mooi dekbedovertrek hebt!

gekleurde dekbedovertrekken
mooie dekbedovertrekken met kleur

Beddinghouse Daintree

Dat een kleurrijk dekbedovertrek niet druk hoeft te zijn, laat de Beddinghouse Daintree zien. Een mooie balans. Het dekbedovertrek is tweezijdig te gebruiken. Wanneer je wat meer rust wilt in je slaapkamer kun je de effen blauwe achterzijde gebruiken.

kleurrijk interieur
bladeren dekbedovertrek

Essenza Claire

Ik eindig met mijn persoonlijke favoriet. Het is de Essenza Claire. Hoewel ik nog steeds geen dekbedovertrek van Essenza in huis heb, hoop ik nog steeds dat ik deze ooit ga toevoegen. Essenza staat namelijk bekend om de hoge kwaliteit en de luxueuze dessins. Ook dit dekbedovertrek is aan twee zijdes te gebruiken.

mooi dekbedovertrek
beddengoed

Welke is jullie favoriet? Lees ook eens: Creëer een kleurrijk interieur met Neon lampen!