Wanneer je op het moment de woonbladen openslaat of je opent Instagram en gaat op zoek naar wooninspiratie, zul je zien dat het merendeel van de interieurs tegenwoordig neutrale tinten hebben. Erg mooi en trendy, maar als je van kleur houdt dan is dit zeker geen trend die jij wilt volgen. Het belangrijkste bij het inrichten van je woning is dat je woont in een interieur dat bij je past. Hou jij van een kleurrijk interieur, dan moet je daar zeker voor gaan!

blauw interieur

Een kleurrijk interieur 

Kleurrijke interieurs zijn dan niet altijd even trendy, ze zijn wel blijvend. Waar we een aantal jaar geleden nog een mooie blauwtint hadden als kleur van het jaar, is het nu al een aantal jaar op rij een bruintint. Toch zie je dat veel mensen die destijds aan de slag gingen met die mooie blauwtint, hem nog steeds hebben in hun interieur. Ook zien we steeds meer interieurs met warme kleuren. Denk bijvoorbeeld aan Finntage en het interieur van Mindy Schroor. Niets is te gek, zolang je er maar voor zorgt dat de kleuren wel mooi met elkaar matchen, je kleuren vaker laat terugkomen, in verschillende tinten van dezelfde kleur werkt en natuurlijk aan de slag gaat met de juiste items passend bij een kleurrijk interieur. Een item wat zeker niet mag ontbreken in jouw kleurrijke interieur is een Neonlamp. Kies voor een tof Neon sign of ga voor een zelf ontworpen Neon lamp. 

roze interieur
interieur kleurrijk

Een beetje speels 

Het is nou eenmaal een feit dat we van kleur vrolijk worden. Het gebruik van kleuren in je interieur geeft ditzelfde effect. Kleur associëren we ook vaak met jong zijn. Een kleurrijk interieur heeft dan ook snel een speels karakter. Dit speelse karakter kun je versterken met die Neonlampen. Je kunt ze natuurlijk in elke kleur bestellen. Heb jij bijvoorbeeld een interieur met warme gele accenten, dan kun je jouw neonlamp daar op afstemmen. Neonlampen trekken de aandacht en zijn daarmee dus echte eyecatchers. Heb jij bijvoorbeeld een toffe artwall dan kun je er extra aandacht op leggen door er een toffe neonlamp tussen te hangen. 

neon verlichting
interieur kleur

Neon Art

Over die artwall gesproken… helemaal tof is Neon art.Kies voor abstracte Neon objecten, Neon schilderijen of een Neon Sculpture. Daar kun je jouw kleurrijke interieur helemaal uniek mee maken. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van deze; 

neon lampen in een kleurrijk interieur
interieur met veel kleur

You love it or you hate it. Wat vind jij van een kleurrijk interieur?