Hoewel ik vind dat je vooral je eigen smaak moet volgen in je interieur is het natuurlijk altijd leuk om de interieurtrends in de gaten te houden. Ik deel daarom de interieurtrends van 2019 met je en bekijk meteen of ik al een beetje de trends volg.

Spiced Honey

Tja, hoe kunnen we er om heen? Je hebt hem vast al heel vaak gezien in de woonmagazines en op Instagram want het is ook een trend aan het worden: de kleur van het jaar 2019 Spiced Honey. Hoewel ik deze honingbruine kleur niet echt mooi vind voor een grote muur in je interieur zonder enige toevoeging (smaken verschillen natuurlijk), vind ik wel dat deze kleur echt super mooi te combineren valt. Zo heb ik hem al voorbij zien komen in combinatie met zwart, donkerblauw en een donkere kleur bruin.

PVC vloeren

Jaaaa ik voldoe al helemaal aan de vloerentrend van 2019 want dat is namelijk een PVC vloer. En laten wij die nu zowel beneden als boven hebben liggen. Hoewel ik hem beneden een beetje beu ben na 6 jaar en eigenlijk heel graag een betonlook vloer zou willen vind ik het wel echt een aanrader. Het is namelijk echt super sterk en je ziet er helemaal niks op. Toen wij 6 jaar geleden de vloer uitkozen kregen we een testpaneel mee en de verkoper daagde me uit om er met een mes in te snijden, een vaas op kapot te gooien etc. Je ziet er ook echt niks op dus dat haalde mij meteen over om voor een pvc vloer te gaan. Boven hebben we afgelopen jaar zelf een PVC vloer gelegd en dat is ook prima te doen!

Eettafel

IJsblauwe keuken

Nou hier sla ik de plank dus volledig mis. Wij hebben een donker grijze keuken en je raad het al… de keukentrend voor 2019 is licht! Wit en ijsblauw zijn de kleuren. Hoewel ik een witte keuken heel erg mooi vind, vind ik een ijsblauwe keuken wel erg kil. Wellicht als je het leuk combineert met pasteltinten in je interieur dat het mooi combineert maar ik zeg een airco er bij en je hebt de setting van de nieuwste Frozen film 😉 Nee grapje natuurlijk maar bij mij blijft een zwarte keuken op mijn wishlist staan hoor!

Natuurlijke badkamer

In 2019 wordt je badkamer een complete jungle. Natuurlijke materialen als beton en hout komen terug. Ook planten mogen in veelvoud worden geplaatst in je badkamer. Heel grappig want op het moment dat mijn planten er een beetje pips uit zien zet ik ze een tijdje op onze badkamer en leven ze weer helemaal op. Maar om nu een grote monstera in je badkamer voor vast te zetten heb je toch best wel wat ruimte nodig. Misschien toch maar eens een architect inschakelen dan om te kijken hoe we onze badkamer 2x zo groot kunnen maken 😉 Over de indeling van onze badkamer ben ik overigens zeer tevreden hoor. Helaas krijg ik hem alleen niet zo goed op de foto en daarom deel ik hem nooit op Instagram. Ook zou ik ooit in plaats van betegeling beton cire wanden en vloer willen. Maar wensen blijf je houden.

jungle badkamer