Een nieuwe variant van de binnenkijker: De favoriete woonitems van…
De eerste trappen we af met Petra van Instarieur. Zij deelt met ons haar favoriete woonitems uit haar huis en vertelt haar verhaal:

Industriële kast

Onze trouwe volgers kennen deze al. De industriële kast. In onze vorige woning was dit al een hot item voor ons, maar in ons nieuwe huis staat hij ook te stralen. Een leuk feitje.. Dit was het eerste industriële onderdeel dat wij in huis hadden gehaald en het plaatje klopte meteen. Het is fijn dat je zoveel kan variëren in de kast. Wij hebben al zoveel variaties gehad. Op het moment hebben wij voornamelijk zwarte details toegepast. Hieronder vindt je ook een foto hoe de kast eruit zag in onze vorige woning met een heel andere indeling.

industriele kast
stellingkast

Photowall

Onze slaapkamer heeft recent een complete make-over gekregen. Een van mijn favoriete items in deze kamer is de photowall! De posters en lijsten hebben wij van Poster Store. Ze passen stuk voor stuk perfect binnen ons interieur. Ik vind dat het de slaapkamer een mooie toevoeging geeft.

Ben je benieuwd naar de rest van de make-over van de slaapkamer? Neem dan een kijkje op ons Youtube account!

photowall

Budget salontafeltjes

Wij staan inmiddels wel bekend voor budgettips. Wij zochten een jaar lang naar de perfecte salontafel voor in huis. Helaas vonden wij nooit iets wat naar onze wens was. Totdat ik een leuk bijzettafeltje vond bij de Action. Deze gebruikte ik natuurlijk eerst als bijzettafel maar na een paar dagen wisselde deze steeds van plek. Uiteindelijk stond hij bij de bank en dacht ik ”wat nou als ik er nog één bijzet?” Uiteraard ben ik meteen naar de Action gevlogen en stond deze binnen een uur naast het andere tafeltje. Nu hebben wij eindelijk een salontafel en hij staat onwijs mooi bij de zwarte details in het huis

budget salontafel

Eethoek

Wat ben ik toch verliefd op de eethoek.. Sinds wij in ons nieuwe huis wonen willen wij meer sfeer in huis brengen. Om te beginnen bij onze prachtige ronde eettafel van Mr Table. De ronde vorm geeft een mooi effect omdat de ruimte niet al te groot is. Bovendien vind ik een ronde tafel veel gezelliger zitten dan een rechthoekige. De eettafel matcht perfect bij onze derde eyecatcher in de eethoek en dat is: de Wijnpaal. Als je dat geen eyecatcher vindt dan weet ik het ook niet meer. Hij past zo mooi bij de rest van de eethoek en tevens ook bij de woonkamer en keuken. Doordat alles zo goed bij elkaar matcht geeft het een hele mooie eenheid en daar houden wij heel erg van.

eethoek
favoriete woonitems

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie én budgettips? Volg Instarieur dan op Instagram.

Wil jij ook jouw verhaal kwijt in deze nieuwe rubriek? Stuur me dan een mailtje!