Op slag verliefd werd ik op de Bernini collectie van By-Boo. Stoere, zwarte lampen die perfect passen in een industrieel interieur.

Nieuwe collectie

Begin dit jaar werd ik door By-Boo uitgenodigd om naar hun huisshow te komen. Ze lieten tijdens dit evenement hun nieuwe collectie zien. By-Boo is één van mijn favoriete merken en na het zien van de nieuwe collectie helemaal! Ik werd op slag verliefd op de Bernini collectie. Een collectie, bestaande uit 2 soorten vloerlampen, 2 hanglampen, een tafellamp en een muurlamp.

Bernini lamp. Hanglamp uit de Bernini collectie van By-Boo

Bernini collectie

Het leuke is dat ik sinds kort dus een mooie vloerlamp uit de Bernini collectie in huis heb staan. Ik koos voor de verticale vloerlamp en ik plaatste hem in het hoekje bij men vlinderstoel. Hier was het nog een beetje donker dus een mooie lamp zorgt voor extra sfeer in die hoek. De lamp is zwart metaal dus past ook perfect bij de stalen open kasten. Ik vond de verticale hanglamp eigenlijk nog net iets mooier maar deze vloerlamp is net iets praktischer omdat je hem nog eens van plek kunt wisselen.

Bernini
Industrieel wonen. Helemaal gek op mijn stellingkasten, mijn tijdschriftenbak van By-Boo en natuurlijk mijn nieuwe vloerlamp uit de Bernini collectie.

Mooi effect op het plafond

Doordat de Bernini lampen een soort stalen gaas hebben zorgen de kleine gaatjes voor een super mooi effect op het plafond en de muren. Ook als hij niet aan staat zorgen de gaatjes voor een luxe uitstraling. De Hikari collectie van By-Boo heeft ook een gaaswerk waardoor deze ideaal te combineren is met de Bernini collectie. Ook vind ik hem super leuk staan bij de Handy adjustable organizer die ik in de keuken heb hangen. Zo is alles toch verschillend maar vormt het wel één mooi geheel.

Stoer wonen. Mijn stellingkast vol met woonaccessoires die gezien mogen worden.

En… zijn jullie ook op slag verliefd?