Ik werd een tijdje terug uitgenodigd voor de huisshow van By-Boo. Hoewel het wel een eindje rijden was (ruim een uur) twijfelde ik geen moment. By-Boo is by far één van mijn favoriete merken. Zelfs Jim wilde met alle plezier mee dus maakte we er een gezellig uitje van. 

Huisshow van By-Boo

Tijdens de huisshow presenteerden 4 merken hun nieuwe collecties in hun showroom in Barneveld. Eleonora, Mattz, Sevn en By-Boo. De huisshow was op maandag 28 januari en dinsdag 29 januari. Op uitnodiging kon je binnenlopen wanneer je wilde. Wij gingen op dinsdagavond na het werk. Er werd vertelt dat er een complete lunch of diner werd verzorgd door een chef maar voor de zekerheid hadden we nog even een Big Mac opgepikt onderweg. Nou, dat had zeker niet gehoeven. We kregen een heerlijk 3 gangen diner. Echt heeeeeel erg lekker! Er werd ook heerlijk piano gespeeld en gezongen dus de sfeer was er zeker.

Rotan verlichting

neon verlichting

mooie eettafellamp

woonwinkel

stoer interieur

De nieuwe collectie

We hebben de collectie van alle merken bekeken maar ons hart gaat toch echt harder kloppen van By-Boo. We hebben natuurlijk al diverse items in ons interieur van dit merk zoals onze salontafel (Sidetable Barrel – black),  onze handige organizer (Organizer Handy adjustable) een mooi roze plaid en natuurlijk mijn all-time-favourite By-Boo Big Ben klok waar ik al eerder een blog over schreef.

Hieronder laat ik je even een paar foto’s zien die ik maakte tijdens de huisshow:

stoere werkplek

warm interieur

stoere woonaccessoires

Hoewel Jim en ik nu eerst wilde sparen voor wat grotere doelen in huis (shutters voor de ramen, een gietvloer en een nieuwe trap) vrees ik dat we toch ook gevallen zijn voor een aantal producten van By-Boo:
– Minack lamp large – black
– Miyagi bird – large
– Porthos – ochre
– De gehele Bernini collectie (met name de Pendant lamp)
– Courier

warm interieur interieurinspiratie

krantenbak huisshow van By-Boo

Wat vinden jullie er van?
Kennen jullie By-Boo ook al? Neem anders snel een kijkje op hun website!