We mogen weer binnenkijken! Dit keer bij Rowy en haar vriend. Zij hebben een appartement in Nijmegen. Houd je van vintage meubels dan moet je zeker even kijken want ik ben verliefd op haar kastje. En ze heeft ook nog eens prachtige gouden accenten in huis. Kortom: neem snel een kijken in dit vintage interieur met een golden touch!

Even voorstellen

“Hoi, ik ben Rowy, 21 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Nijmegen. In het dagelijks leven studeer ik Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast werk ik parttime in een interieurwinkel genaamd: Home Stock. In mijn vrije tijd ga ik vooral lekker op stap met vriendinnen, scoor ik nieuwe spulletjes voor in huis en ga ik graag op reis”.

vintage interieur gold

Ondanks het feit dat Rowy en haar vriend in een prachtig appartement in Nijmegen wonen, wonen ze nog niet in hun droomwoning. Ze proberen het appartement echterwel helemaal naar hun smaak te maken. “Wat voor ons belangrijk is dat we ons thuis voelen”.

Vintage interieur met een golden touch

Rowy en haar vriend hielden elke maand een bepaald bedrag apart zodat ze dat konden investeren in de uitzet voor in huis. Ze ging vervolgens op zoek naar de beste aanbiedingen en zo hadden ze eigenlijk bijna alles wel bij elkaar voor ze het appartement in gingen. Eigenlijk heb ik dus gewoon gekocht wat ik gaaf vond en daar verder omheen gebouwd. Het was steeds maar weer spannend of het allemaal bij elkaar zou passen. Uiteindelijk vind ik zelf dat het goed is gelukt”.

wijnrek goudspiegeltje

De stijl van Rowy

“Eigenlijk zijn het veel stijlen door elkaar heen. De stijlen die het er best bij passen zijn dan toch wel industrieel, romantisch en natuur. Ik hou van de zwart en wit in combinatie met een romantisch kleurtje (bijvoorbeeld:roze) en met heel veel planten. Ik hou echt van groen. Planten zijn dus echt typerend voor mijn interieur. In elke hoek is er wel een plant te vinden. Ik vind dat het rust maar ook natuur uitstraalt. Zonder planten is het voor mijn geen thuis”. 

plantjes HK

Ons huisje staat al aardig vol, maar ik heb nog een pot oud-roze verf in de schuur staan. Deze moet nog op een muurtje en die wil ik nog graag verder decoreren. Maar dat doe ik graag een keer op een zondag!”

Woonwinkel tips van Rowy

“Natuurlijk de winkel waar ik werk, Home Stock. Deze winkel kun je vinden in Nijmegen, Eindhoven, Haarlem en Rotterdam. Ze hebben aparte collecties en het varieert heel veel. Je kunt er ook zelfs terrecht voor vintage spullen. Ook is interieurwinkel Deja vu in Nijmegen zeker een aanrader. Hier zijn meer desigermerken te vinden. Elke keer als ik naar binnen loop kijk ik mijn ogen uit”.

Woonkamer paint

Favoriete IG accounts

“Mijn favoriete interieur op Instagram is die van @ourhomedegraaf. Ik doe veel inspiratie op door haar stoere en industriele inrichting. Ook ben ik erg fan van @finntage de combinatie van kleuren en de vele planten vind ik geweldig!”

 

Rowy’s vintage interieur blijven volgen? Kijk op haar Instagramaccount: Huisje_309
Bekijk ook het Scandinavisch interieur van Karin.