Het is iets wat we allemaal het liefste doen: binnenkijken bij anderen. In deze blogpost kijken we binnen bij Manon. Een interieuradviseur en stylist die daarnaast regelmatig een rol behang in haar handen heeft, Is het niet bij haarzelf dan is het wel bij haar klanten. Benieuwd naar het mooie interieur van Manon en vooral het mooiste behang? Bekijk het dan snel hieronder!

Wie zit er achter dit mooiste behang?

Ik ben Manon Bergmans of ook wel Stylingbymanonb, Ik ben 27 jaar oud en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik werk partime bij een woninginrichting als interieuradviseur en stylist en daarnaast werk ik 2 dagen voor mezelf als behanger😊

slaapkamer behang
chique behang

“Ik hou van chique, warm en er moet een fijne sfeer hangen”

In welk huis woon je nu?

Momenteel wonen we niet in ons droomhuis, we wonen in een rijtjeswoning en dit is ons eerst gekochte huis, het is een ontzettend fijn huis en we willen hier nu nog niet weg.  Wel hopen we natuurlijk ooit in een mooi boerderijtje te wonen wat we dan helemaal opknappen. 

Deze inrichting heeft zich in de jaren gevormd, ik hou van chique, warm en er moet een fijne sfeer hangen. En mijn mening is altijd dat de basis qua kleuren zoals wanden etc goed moet zijn en niet wit. Zo creëer je al ontzettend veel sfeer.

tv ombouw
mooiste behang in de woonkamer
behang beige
mooiste behang in de slaapkamer

Typisch Stylingbymanonb?

Behang, iedereen die mij al een tijdje volgt weet dat ik gek ben op behang en dat overal in ons huis in iedere ruimte wel behang terug komt.

mooiste behang in de hal
behang woonkamer
hotel chique slaapkamer

Welke wensen heb je nog?

De badkamer, onze badkamer is nu dikke prima we hebben een douche en een bad en het ziet er allemaal netjes uit maar als we hier voor langere tijd dan 4 jaar blijven wonen dan krijgt die ruimte als eerst een make over!

Manon heeft laatst ook haar tuin een make-over gegeven. Zeker de moeite waard om eens op haar Instagram te bekijken.

tuin make-over

Heb je nog shoptips?

Ja, mijn favo woonwinkel is toch wel Snuf en Shoe, deze winkel heeft niet van die standaard accessoires en meubels wat ze overal verkopen en dat maakt deze winkel als mijn favoriet.

shop the look mooiste behang

1. Kussen fluweel beige (set van 2) €55,- | 2. Woonkussen crocoprint €44,95 | 3. ESTAhome behang v.a. €34,95
4. Zippi Sierkussen € 44,95 | 5. Schelpenkrans €45,- | 6. Mica Decorations Clemente Vaas €40,65
7. Schelpenketting €69,- | 8. ESTAhome behang v.a. €34,95 | 9. Pampas pluimen €17,50

Nog meer inspiratie op doen?
Dit was de binnenkijker bij Manon met het mooiste behang. Nog meer binnenkijkers? Bekijk dan ook eens deze binnenkijker; Binnenkijken in een stijlvol appartement van 50 m2