Het leuke aan binnenkijken bij anderen is dat je inspiratie op kunt doen. Of het nu een vergelijkbare woning is als die je zelf hebt, of juist een slag groter en meer een droomwoning is voor de toekomst. In dit artikel kijken we binnen bij Ashlyn. Zij heeft een stijlvol appartement van ongeveer 50m2. Dat je met minder ruimte ook een prachtig interieur kunt creëren, laat zij zien!

Even voorstellen…

Hi, ik ben Ashlyn, bijna 25 jaar oud en ik woon op mezelf in een klein appartementje van ong. 50m2. In het dagelijks leven werk ik parttime bij de Lidl. Ik ben ondertussen aan het rondkijken voor een andere baan in de interieurbranche, waar ik ook voor gestudeerd heb. Daarnaast ben ik veel bezig met interieur. Ik hou ervan om DIY’s te maken. Verschillende DIY’s zijn ook terug op mijn instagram en hoop hier mensen mee te inspireren. Daarnaast verander ik ook graag in huis, dus is het top dat ik nog alleen woon. Wel ben ik al bijna 8 jaar samen met mijn vriend en hopen we binnen 2 jaar wel samen te wonen. 

beige slaapkamer
tv meubel

Is dit je droomhuis en is het al helemaal “af “?

Nee, ik woon op dit moment niet in mijn droomhuis. Dit is mijn eerste kleine plekje. Wel echt een heerlijke plek, waar ik heel blij mee ben. Maar als ik samen met mijn vriend wil wonen, wordt dit al snel te klein. 

Ik woon er nu net iets langer dan een jaar en heb eigenlijk telkens weer wat aangepakt of veranderd. Ik verander eigenlijk elke week wel iets in huis. Dan weer een muurtje verven, dan weer nieuwe accessoires, dan weer andere meubels of toch even weer schuiven met de meubels. Ik denk ook nooit dat het ‘af’ is bij mij, omdat ik gewoon hou van veranderen.

diy tv meubel
appartement inrichten

Wat ik ook typerend vind voor mijn interieur, is dat ik veel dingen zelf heb gemaakt of gecreëerd. 

Ashlyn
woonblog

Welke interieurstijl heb je?

Het is een combinatie van verschillende stijlen en heel persoonlijk, dus eigenlijk een kun je het het beste omschrijven als Eclectische woonstijl. Stijlen zijn namelijk heel goed te combineren en kunnen elkaar juist aanvullen. Bij mij zie je een Scandinavische stijl, Japandi stijl, maar ook een beetje Design en Retro. Ik heb echt van alles wat.

stijlvol appartement
mooi appartement

Favoriete winkels en merken

HKliving is wel één van mijn favo interieurmerken! Maar daarnaast vind ik de interieuritems van bloomingville en urban nature culture ook altijd super mooi!  Winkels waar ik vaak wat koop zijn: H&M Home, Zara Home, sostrene grene, Wehkamp. Daarnaast ben ik ook heel vaak in de kringloop te vinden, op jacht naar mooie en unieke parels. Ook koop ik daar items die ik een make-over geef en daardoor eigen maak, zoals bijvoorbeeld een lampenvoet, vaasje of kandelaar.  De winkels waar ik graag nog een keer heen wil zijn: Casagitane en Laif & Nuver! 

Extra informatie over de foto ‘s:

Muurkleur tv kant: Chou Fleur van Betonstunter
Muurkleur andere kant: Aardewerk van Gamma
Muurkleur slaapkamer: Warm Tan van Vestingh lab paint 
Staande lamp: Eglo
Tv meubel: Gepimpte besta meubel van IKEA

Shop the look

1. Hübsch licht eiken vitrinekast | 2. Samsung The Frame | 3. Donut vaas | 4. Pampas Pluimen| 5. ZENO sierkussen
6. FLORA sierkussen | 7. Walljar 3D schilderij | 8. Oliva’s Hoge vaas | 9. Lange Dinerkaarsen | 10. Kandelaar Goud 3 set