Tussen al die beige interieurs of interieurs met een Hotel Chique stijl, viel me het interieur van Bernadette direct op op Instagram. Ze heeft een interieur met een rustige basis door het gebruik van basic kleuren op de muur, maar maakt het geheel nog interessanter door felle accentkleuren toe te voegen. Benieuwd naar het verhaal achter haar interieur, waar ze haar inspiratie vandaan haalt en wat haar wensen nog zijn? Lees dan snel deze binnenkijker verder!

Even voorstellen

@huisje.uit.het.noorden is mijn instagram account. Ik ben Bernadette, woon samen, heb een jonge kitten en in het dagelijks leven werk ik als CRO specialist bij een toffe, grote webshop. Daarnaast heb ik een uit de hand gelopen hobby en DJ ik als DJ Rumble Bee.

Is dit je droomhuis?

Ja, na 8 maanden verbouwing wordt ons droomhuis steeds mooier! Veel inspiratie haal ik van Instagram. Maar ik hou er ook van om interieurwinkels te bezoeken. Ik ben een ontzettende twijfelkont als het gaat om interieur. Ik hou niet echt van wit want ik had al eerder een geheel witte inrichting gehad. Het was dus tijd voor kleur maar niet te veel.

houten keuken
interieur met felle accentkleuren

Wat is typisch jullie interieur?

Basic kleuren op de muur met fellere accentkleuren zoals roze & blauw. Ik omschrijf mijn stijl het beste als Scandinavisch met kleur.

accentkleuren in je interieur

Heb je nog wensen?

Die lijst is nog lekker lang, dus stapje voor stapje, haha. De woonkamer wil ik nog helemaal opnieuw inrichten en er moeten vooral nog wat kasten komen. Een groter project wat we nog willen aanpakken is de badkamer.

Je allerlaatste aankoop?

Dat is de Muuto Kink Vaas in het blauw 😍

Muuto Kink Vaas
beige eetkamer

Favoriete shops en Instagrammers?

Hay, Muuto, Fest Amsterdam, Ferm Living. Eijerkamp, E-Living en Ikea zijn mijn favoriete interieurwinkels en merken en de volgende Instagram accounts zijn mijn favoriet: @scandinavische_disco @fay.vourites @huisje.aanhet.water.

Shop the look

shop de look inspiratie
1. Ohno vaas | 2. Kare kruk cherry rose| 3. Roze twisterkaarsen | 4. Capi Bloempot rib| 5. Ferm Living Papier pulpdoos
6. Buikvaas Bloem groot | 7. Lindby hanglamp | 8. Ay Uliminate hanglamp

Wat vind jij van felle accentkleuren in je interieur? Bekijk ook eens de andere binnenkijkers of lees: Creeer een kleurrijk interieur met Neon Lampen.