Een tijdje terug deelde ik al een blog met daarin de 9 mooiste zwarte keukens van Instagram. Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwe (zwarte) aanwinsten voor onze badkamer en deel ik 5 mooie foto’s van Instagram van een zwarte badkamer! 

Nieuwe zwarte handdoeken

Laat ik beginnen met het vertellen waarom ik tot dit onderwerp ben gekomen.  Laatst begon Jim te klagen dat onze handdoeken toch eigenlijk wel een beetje versleten waren. Ik deelde zijn mening wel. Zeker toen ik bedacht dat we inmiddels alweer 7 jaar met die handdoeken doen. Op handdoeken-discounter.nl koos ik daarom nieuwe handdoeken uit. 

Ik koos voor een zwarte handdoekenset (hoe kan het ook anders). Ze zijn echt van hele goede kwaliteit en hebben erg handig allemaal een lusje en een mooie boord aan beide kanten. Ook koos ik voor een aantal gastendoekjes.  Deze gebruiken wij altijd als dagelijkse handdoek om je gezicht mee droog te maken en dergelijke.  Ik heb ooit eens gelezen dat je hiermee natuurlijk ook milieubewuster bent aangezien deze handdoeken snel vervangen worden en een gastendoek minder ruimte in de wasmachine inneemt! 

zwarte handdoeken
zwarte douchelakens

“Tip: ik heb ook 4 handige sporthanddoeken. Deze hebben een formaat van: 30×130. Super handig!”

Zwarte accessoires

Een tijdje terug haalde ik ook al enkele zwarte accessoires voor de badkamer in huis.  Zeeppompje,  spoel bekertje,  dat soort dingen. Ook hebben wij alle shampoos in zwarte zeeppompen staan. Staat een stuk gezelliger in plaats van al die verschillende flessen en daarbij gebruik je ook minder shampoo. Ooit zou ik ook graag betoncire op de muren willen en zwarte kranen hebben. Of een compleet zwarte badkamer! 

5 prachtige zwarte badkamers van Instagram

Zoals beloofd zou ik nog een aantal droombadkamers met jullie delen:

zwarte badkamer
@wolvesofwaldstreet
monochroom badkamer
@ahouselikethis
zwarte douche
@rl.home
zwart toilet
@jellinadetmar
zwarte hexagon tegels
@suszi_saunders

Wie weet ooit in de toekomst heb ik ook zo’n badkamer.  De zwarte handdoeken en accessoires heb ik dan in ieder geval al! Wat vinden jullie van zwarte badkamers?

Ook actief op Instagram? Met deze tips kun je eenvoudig groeien!