Een bankstel, een eettafel, stoelen en meer heb je eigenlijk niet nodig! Fout! In dit artikel deel ik namelijk 4 meubels waarvan je niet wist dat je het nodig had, maar na het lezen van dit artikel zeker wilt aanschaffen!

Deze meubels heb je nodig

Begrijp me niet verkeerd. Je kunt natuurlijk heel je woning wel volzetten met allerlei meubels, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een van de interieurtrends van 2022 is “Less is more” en we zijn dan ook massaal aan het ontspullen geslagen. Een leeg huis, een leeg hoofd en dat is nou precies wat we naar de roerige afgelopen jaren wel kunnen gebruiken. Toch bieden onderstaande meubels echt meerwaarde aan je woning. Benieuwd? Laten we snel beginnen;

Het toiletmeubel

Dit is waarschijnlijk een meubel, waar je zeker niet aan dacht bij het woord meubels. Toch is het een meubel die niet mag missen in het kleinste kamertje! Een toiletmeubel is niets meer en niets minder dan een mooi kastje onder een klein wastafeltje van het toilet. Natuurlijk kan de wastafel ook geïntegreerd zijn. Hoe dan ook is het echt ideaal. Een fijne plek om wc rollen op te bergen, vrouwelijke spullen zoals maandverband en tampons liggen ook niet meer in het zicht, en bovenal ziet het er gewoon luxe en opgeruimd uit.

toiletmeubel

Een fauteuil

Zelf ben ik helemaal gek van dit meubelstuk. Als ik op visite ga, probeer ik altijd een plekje te bemachtigen op een heerlijke fauteuil als iemand die heeft. Wanneer je alleen met je eigen huishouden thuis bent, zal je deze comfortabele zitplek wellicht niet vaak gebruiken. Even ‘op de bank ploffen’ is namelijk een grote gewoonte van veel mensen. Wanneer er echter visite is, wordt de fauteuil direct functioneel. Het praat namelijk een stuk gemakkelijker en gezelliger als iemand tegenover je zit in plaats van naast je op de bank. Daarnaast heeft een fauteuil ook een hoog decoratie gehalte. Het kan namelijk een hele eyecatcher zijn in jouw interieur.

meubels kopen

Een tuinbankje

Eerlijk is eerlijk, dit is natuurlijk meer een tuinmeubel. Dat maakt hem alleen niet minder noodzakelijk. Waarschijnlijk beschik je al over een heerlijke tuinset of een mooie, luxe loungeset. Een tuinbankje wordt alleen vaak vergeten. Dit terwijl dit meubelstuk budgetvriendelijk is en niet veel ruimte in beslag neemt. Zet hem op een plekje in de tuin waar precies de eerste zonnestralen van de dag op vallen of juist de laatste zonnestralen. Deze wil je namelijk vaak even meepakken en dan kun je de dag heerlijk starten of eindigen met een bakje koffie of thee op je tuinbankje in de zon.

tuinbank

Een slider

Dit meubelstuk heeft meerdere benamingen. Een slider of ookwel laptoptafeltje genoemd is enorm functioneel. Je schuift hem heerlijk over de bank heen en gebruikt hem als tafeltje voor je drankjes tijdens het bingewatchen van je favoriete serie op Netflix. Heb je visite? Niemand hoeft ver te rijken naar zijn of haar drankje, want je gebruikt de slider gewoon als bijzettafeltje.

woonaccessoires-shoppen

Welk meubelstuk vind jij onmisbaar in je interieur?