Wil jij jouw woning aankleden als een echte interieur designer? Er zijn diverse manieren om jouw woning stijlvol en modern te laten ogen. Denk bijvoorbeeld door het kiezen van nieuwe snufjes in huis, zoals een praktische Quooker kraan. En dat is niet het enige waar je jouw woning mee afmaakt. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat je je woning kunt aankleden als een designer. Lees snel verder voor meer!

Ga voor een praktische en functionele kraan

Mooie kranen mogen zeker niet ontbreken in huis, maar een kraan die zowel mooi als praktisch en functioneel is, is nog beter. Zo kun je een gave Quooker kraan in de keuken plaatsen, waardoor je meteen beschikt over kokend, koel of gefilterd water beschikt. Deze kranen zijn zeer veelzijdig en tevens veilig in gebruik. Duurzaamheid staat steeds hoger in het vaandel en deze kraan is zowel waterbesparend als energiebesparend en garandeert een hoge waterkwaliteit. Bekijk eens Vervangingsmarkt.nl en ga ook voor zo’n stijlvolle en multifunctionele kraan.

Hang kunst aan de wand

Met kunst aan de wand sla je de plank nooit mis. Bedenk allereerst welke sfeer je woning moet uitstralen en ga voor kunst dat geheel past bij jouw persoonlijke smaak. Heb je een grote witte muur, dan is het zeker een goed idee om deze te sieren met een groot kunstwerk. Hier zal het kunstwerk volop tot zijn recht komen. Om ervoor te zorgen dat het oog nog meer naar het kunstwerk getrokken wordt, kun je ook de wanden tegenover het schilderij leeg laten.

Voeg natuurlijke elementen aan de ruimte toe

Door natuurlijke elementen aan de ruimte toe te voegen, geef je je interieur een extra warme uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan elementen zoals planten en bloemen. Wil je als een echte interieur designer aan de slag, dan kun je bijvoorbeeld een grote volle plant naast het raam plaatsen. Het formaat van de plant wordt dan net even wat meer benadrukt door het licht dat erop valt. Kies ervoor om een wat meer eenvoudige plant op de tafel te plaatsen, zoals een orchidee.

interieur designer

Koop een echte eyecatcher

Vaak kiest een interieur designer voor een specifiek item in huis dat vervolgens een echte eyecatcher wordt. Dit is doorgaans iets dat de bewoner definieert en wat een ander niet per se mooi hoeft te vinden. Het belangrijkste is dat je het zelf mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bijzondere kast in de ruimte, een grote opvallende lamp of een groot beeld. Deze eyecatcher zal veel gevoelens oproepen bij anderen en dat is ook wat je ermee wenst te bereiken.

Wij wensen je veel succes met het stylen van jouw huis