Regelmatig deel ik met jullie mijn waskamer op Instagram. Ik krijg er altijd enorm positieve reacties op en dat wijst mij er weer eens op hoe gelukkig ik mag zijn met deze mooie ruimte. Ik besef me dan weer eens goed hoe ik de wasmachine in het vorige huis in een kast had staan en de was moest drogen op de overloop. Je waskamer inrichten is echt een leuke klus. Het mag decoratief zijn, maar moet vooral erg praktisch zijn. En als het even kan moet het er natuurlijk ook lekker ruiken naar pas gewassen wasgoed. Ik mocht daarom van Washok.nl de producten uittesten van het merk The Laundry Story. In dit artikel deel ik daarom mijn eerlijke mening.

Waskamer inrichten: een heerlijke geur

Je hebt natuurlijk enorm veel verschillend wasgoed en daarbij horen dus ook verschillende wensen. Van beddengoed, tot bonte was, tot kleding waarin intensief wordt gesport. Ik koos daarom voor de volgende producten;

  • The Laundry Story Wasparfum Beachy Breeze
  • The Laundry Story Wasmiddel Bonte Was
  • The Laundry Story Wasmiddel Witte Was
  • The Laundry Story Wasmiddel Extra Hygiene
  • The Laundry Story Eco Line (wasmiddel en wasverzachter)
wasmiddel

Review The Laundry Story

Ik zeg je eerlijk… ik gebruik al jaren hetzelfde wasmiddel. Het is een bekend merk wat gewoon prima is. Het maakt schoon, het stinkt niet en mijn gezin krijgt er geen jeuk van. Waarom zou ik dan eigenlijk wisselen? Ik ben blij dat mij deze kans is gegeven, want ik had blijkbaar al jaren geleden moeten wisselen. Wat kan je was heerlijk ruiken. Je hebt helemaal niet veel van het wasmiddel nodig, wat het ook nog eens super duurzaam maakt. Voor sportkleding gebruik ik de Extra Hygiene wasmiddel en voor een normale was gebruik ik de Eco line graag. Dit is een wasmiddel en een wasverzachter. De wasparfum is echt aan te bevelen. Slechts enkele druppels van de Beachy Breeze zorgen voor een intense, maar vooral heerlijke, geur aan je kleding. Ook bij beddengoed is het heerlijk. Je bed ruikt echt dagen super fris en tegen de tijd dat je het niet meer ruikt, moet hij toch alweer de wasmachine in.

waskamer inrichten

Daarnaast moet ik natuurlijk ook iets zeggen over het uiterlijk van de flessen. Wat een mooie flessen zijn het! Waar ik bij het vorige merk wasmiddel alle labels stond af te weken, mogen deze flessen gewoon gezien zijn, zoals ze zijn!

wasmiddel

Wil jij je waskamer inrichten met een heerlijke geur van pas gewassen kleding? Dan moet je zeker deze producten ook eens proberen van Washok.nl