Ik heb hem inmiddels alweer een paar weken en hij is nu al niet meer weg te denken uit mijn interieur: de Woood vitrinekast van Leen Bakker.

Van dressoir naar vitrinekast

Even terug naar het begin.  Voor we de vitrinekast kregen hadden we op deze plek een dressoir staan.  Het was een dressoir uit de meubellijn waar we mee gestart waren 7 jaar geleden toen we gingen samenwonen. Inmiddels hadden we alle andere meubels al vervangen dus hij hoorde niet meer echt bij ons interieur.  Toch was hij wel praktisch: veel ruimte achter gesloten deurtjes. We hadden hier onze gezelschapspelletjescollectie (Goed woord voor scrabble) in staan. De laatste maanden vonden we het dressoir alleen wel wat rommelig. Ik wist niet meer zo goed wat ik er op moest zetten en ook het afstoffen duurde eeuwen met de zware accessoires die ik er op had gezet. Jim begon ook al te klagen dat het er wat rommelig uit begon te zien dus tijd voor verandering!

vitrinekast

Vitrinekast

Er kon dus een hoge kast komen! Toen Leen Bakker mij de Woood vitrinekast Blackburn voorstelde, was ik direct enthousiast! Hoe goed past deze in ons interieur.  Zwart: check, houtkleur: check en stoer: check! Onderin heeft de kast een dichte ruimte. Hier staan dus de meest gebruikte spellen in. Nog steeds super functioneel dus en ook nog eens decoratief!

vitrinekasten

Woonaccessoires 

Toen moest ik hem natuurlijk ook nog aankleden.  Met een paar accessoires die ik al had en een aantal nieuwe heb ik het aangekleed.  Ik probeer het vooral rustig te houden want ik heb natuurlijk ook al mijn stellingkasten.  

woonaccessoires
woondecoratie

Wat vinden jullie van mijn nieuwe vitrinekast?