De decembermaand gaat weer beginnen en dat betekent dat je iedereen die je lief hebt, dit extra kunt laten blijken. Vroeger verstuurde iedereen vele kerstkaarten, maar dat lijkt niet meer van deze tijd te zijn. Ik bied je daarom een alternatief: bloemen voor de feestdagen. 

Bloemen voor de feestdagen

Iedereen wordt blij van bloemen in huis. Zeker nu we zoveel thuis zijn kan je huis wel wat vrolijkheid uitstralen. Het is natuurlijk nog even afwachten met hoeveel personen we uiteindelijk aan de kersttafel mogen zitten dit jaar, maar je kunt zeker iedereen die je lief hebt, verrassen met bloemen. Bij Bloomgift bestel je bijvoorbeeld de mooiste boeketten, brievenbusbloemen en planten. Dus ook als je even niet bij iemand langs kan gaan, kun je deze nog steeds verrassen. Eenvoudig te bestellen vanuit je luie stoel!

bloemen

Kerstbloemen

Voor de feestdagen wil je natuurlijk voor iets speciaals gaan. Kies daarom eens voor kerstbloemen. Van mooie amaryllissen tot mooie ilex kersttakken of kies voor een mooi bont kerstboeket. Mijn persoonlijke favoriet? De witte rozen met een sneeuw topping! Bekijk het uitgebreide assortiment kerstbloemen op Bloomgift.nl

Brievenbusbloemen 

We hebben allemaal enorm veel geld bespaard doordat we niet uit eten konden en waarschijnlijk ook iets minder vaak de stad in gingen dit jaar. Dat geld kun je nu gebruiken door eens uit te pakken. Geen kerstkaarten dit jaar, maar verstuur bloemen. Kerstkaarten worden immers ook elk jaar duurder en ook de postzegel die er op zit is allesbehalve goedkoop. Daarnaast hangen weinig mensen de kerstkaarten nog op en belanden ze dus al snel op de oud papier hoop. Brievenbusbloemen zijn daarnaast gewoon veel leuker. Als je een persoonlijke boodschap kwijt wilt, kun je er ook nog een kaartje bij laten doen. Brievenbusbloemen zijn helemaal corona-proof natuurlijk dus vergeet ook niet de eenzame ouderen in deze tijd! 

Er is nog meer 

Naast boeketten en brievenbusbloemen kun je natuurlijk ook kiezen voor een bloementaartje. Say what? Een bloementaartje is echt té leuk. Het is een klein rond doosje met daarin de mooiste bloemen. Natuurlijk is er ook een kerstvariant die een leuke kerstopdruk heeft of kies voor de “Rozentaart Happy New Year”. Wil je toch geen bloemen verzenden, maar vind je kerstkaarten toch niet leuk? Laat dan eens een vrolijke kerstballon bezorgen. 

Wie ga jij verrassen deze kerst?

Lees ook eens Welke kerstboom kies jij?