Veel mensen kiezen erg bewust voor de meubels die zij plaatsen in hun woonkamer. Het kiezen van het juiste vloerkleed kan onder andere een wereld van verschil maken in de uitstraling van je woonruimte. Met de juiste keuze kan een vloerkleed je interieur een moderne uitstraling geven. In dit artikel zullen we verschillende soorten vloerkleden bespreken die je woonruimte een moderne touch kunnen geven.

Hoogpolige vloerkleden

Hoogpolige vloerkleden zijn een uitstekende keuze als je een warme en gezellige uitstraling wilt creëren in je woonruimte. Deze kleden hebben lange vezels die een luxueuze en moderne sfeer toevoegen aan je interieur. Daarnaast zijn hoogpolige vloerkleden verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je woonruimte naar eigen smaak in te richten.

soorten vloerkleden

Jute vloerkleden

Wil je een meer natuurlijke uitstraling creëren in je woonruimte? Dan zijn jute vloerkleden een perfecte keuze. Jute is een duurzaam materiaal dat een prachtige textuur en warmte toevoegt aan je interieur. Deze vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale tinten, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met andere meubels en accessoires. Jute vloerkleden zijn ideaal voor een moderne en minimalistische woonstijl. Je kunt gemakkelijk en binnen een paar stappen een jute vloerkleed kopen van Vloerkledenloods.nl en thuis ontvangen binnen een paar dagen.

jute vloerkleed

Vintage vloerkleden

Als je op zoek bent naar een vloerkleed met karakter en geschiedenis, dan zijn vintage vloerkleden de perfecte keuze. Deze kleden hebben vaak unieke patronen en kleuren die je woonruimte direct een moderne en eclectische uitstraling geven. Of je nu kiest voor een vintage Perzisch kleed of een Oosters tapijt, deze vloerkleden voegen een vleugje mysterie en stijl toe aan je interieur.

Scandinavische vloerkleden

Scandinavische vloerkleden zijn de laatste jaren enorm populair geworden vanwege hun eenvoudige en minimalistische ontwerpen. Deze kleden hebben vaak geometrische patronen en neutrale kleuren, waardoor ze perfect passen in een moderne woonruimte. Scandinavische vloerkleden voegen een vleugje rust en sereniteit toe aan je interieur, en zijn een geweldige keuze als je houdt van een strakke en ingetogen stijl. Je kunt online vloerkleed kopen in Scandinavische stijl en gemakkelijk je gewenste maat en patroon kiezen.

Berber vloerkleden

Berber vloerkleden zijn geïnspireerd door de traditionele Marokkaanse tapijten. Deze kleden zijn gemaakt van wol en hebben vaak een crèmekleurige achtergrond met een patroon van donkere lijnen. Berber vloerkleden voegen een bohemien en eigentijds element toe aan je interieur. Ze passen perfect bij een moderne woonruimte met een warme en aardse uitstraling.