Hotel chique interieurs zijn hotter dan hot op het moment. Warme en klassieke elementen, maar vooral een touch van luxe in huis. Hier passen donkere kleuren ook perfect bij en dan met name zwart. Wil je jouw interieur naar een nog hoger level brengen die past bij de hotel chique ervaring? Dan moet je voor zwarte plinten kiezen in je interieur! 

Zwarte plinten

Hoewel de plinten in de meeste huizen nog gewoon wit zijn, valt het op dat er de laatste jaren steeds meer gekozen wordt voor opvallende plinten. Ze worden bijvoorbeeld steeds hoger, maar nu dus ook voorzien van een mooi kleurtje. Zwarte stalen deuren zijn enorm populair op het moment. Om je plinten hier perfect bij te laten aansluiten, kies je voor zwarte plinten. Kies bijvoorbeeld voor RAL9005 plinten. 

zwarte plinten gewoon gers

Enorm makkelijk te combineren 

Zwart is natuurlijk een kleur die overal bij past. Naast een hotel chique interieur, kun je het dus ook toepassen bij andere interieurstijlen en interieurs vol kleur. De mogelijkheden zijn enorm. Handig ook voor mede interieurgekkies als ik, die regelmatig hun interieur veranderen. Het toepassen van zwarte plinten in je interieur is enorm betaalbaar en je hebt er niet al te veel tijd voor nodig. Kies dus snel voor zwarte plinten! 

Benieuwd naar meer inspiratie, met welke kleuren je zwarte kleuren het beste kunt combineren of hoe je dit tot in de puntjes kunt uitwerken? Bekijk dan het volledige artikel op Gekophout.com.

Fotocredits: Gewoongers.nl