Thuiswerken lijkt nu helemaal te zijn geïntegreerd in ons leven. Gelukkig zijn veel bedrijven overstag gegaan om medewerkers meer te laten thuiswerken. Zelf werk ik ook grotendeels thuis. Ik vind het ideaal! Investeren in een goede thuiswerkplek is dus cruciaal. Ik deel daarom 4 items die perfect zijn voor een thuiswerkplek upgrade.

Thuiswerkplek upgrade

Ik heb al eens eerder geschreven hoe je jouw thuiswerkplek het beste kunt inrichten en waar je aan moet denken. In dit artikel deel ik gewoon 4 concrete items die je moet toevoegen aan je thuiswerkplek. Niet omdat ze mooi zijn, maar vooral omdat ze praktisch zijn. We zijn daar immers wel aan het werk!

1. Roldeurkast

Je zult merken dat, nu je een tijdje thuis aan het werk bent, je inmiddels best veel verzameld hebt aan papieren. Op kantoor heb je waarschijnlijk te maken met een clean desk policy. Tijd om dat thuis dus ook te handhaafden. Een roldeurkast is daar ideaal voor. Je kunt roldeurkasten kopen in diverse afmetingen. Helemaal passend bij de grootte van jouw thuiswerkplek dus. Roldeurkasten zijn ook voorzien van een slot. Dat is natuurlijk wel handig, zodat eventuele kinderen bij jouw thuis er niet in gaan zitten rommelen.

goedkope roldeurkast

2. Planner

Investeer in een goede planner. Waar je eerst op het werk 100% gefocussed was, ligt afleiding thuis een stuk sneller op de loer. Wanneer je een goede planner koopt, kun je dit voorkomen. Wil je een wasje tussendoor doen? Plan deze dan in je pauze. Schrijf het letterlijk op, want voordat je het weet zit je ineens een serie te bingewatchen.

planner

3. Koffiezetapparaat

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het upgraden van je werkkamer, maar desalniettemin enorm belangrijk! Hoe vaak heb je op het werk wel niet geklaagd dat de koffie niet lekker was?! Thuis kun je helemaal zelf bepalen hoe je koffie smaakt. Hoewel het aantrekkelijk is om het koffiezetapparaat op je werkkamer te plaatsen, kun je dit het beste niet doen. Een kleine wandeling tussendoor is altijd aan te bevelen.

koffie thuis

4. Anti-blauwlichtbril

Waarschijnlijk heb jij die eerste weken thuiswerken tijdens de pandemie, doorgebracht in je joggingpak en zonder make-up. Voor wie zou je ook je best doen? Je zit toch alleen. De uitgelezen kans om nu ook een anti-blauwlichtbril aan te schaffen. Niemand die het ziet en je beschermd toch je ogen een beetje!

thuiswerkplek upgrade

Heb jij nog handige tips?