Zo nu en dan zet ik een webshop graag in de spotlights voor wat extra aandacht. Voor hen zodat ze wellicht meer verkopen genereren, maar ook voor jullie omdat deze shops echt de moeite waard zijn om te bekijken. Vandaag is de beurt aan Eron Staal

Eron Staal

Dat ik gek ben op een industrieel interieur en industriële materialen wisten jullie al. De producten van Eron Staal sluiten daar perfect bij aan. Oprichter Dion besloot in 2019 een bedrijf op te starten met één groot doel: om kwalitatieve stalen producten te maken voor een eerlijke prijs. Heb je een idee in je hoofd, maar kun je niet exact vinden wat je zoekt dan kan Eron Staal dit geheel naar wens voor je maken. 

Op maat gemaakt 

Eron Staal heeft online een webshop waar je diverse producten kunt vinden. Daarnaast denkt Dion ook graag met je mee over je persoonlijke wensen. Zo heeft hij een portfolio bol van allerlei mooie projecten: stalen kozijnen, stalen kasten, stalen deuren, schuttingen, wijnrekken, je kunt het zo gek niet verzinnen. Ga dus niet voor standaard, maar laat het compleet naar wens maken. Zo past het perfect bij jou en heb je ook nog eens iets unieks in huis! 

Perfecte kwaliteit

In het vorige huis hadden we een stalen frame laten maken voor boven de bar in de keuken. Het zag er super uit, maar de afwerking liet te wensen over. Het was slecht gelast en ook zagen de lasnaden er slordig uit. Toen ik van Eron Staal een bijzettafel kreeg (de Bayros om precies te zijn), zag ik meteen dat de kwaliteit zo perfect was. Je zou haast niet geloven dat dit met de hand vervaardigd is. 

bijzettafel staal

Trapleuningen 

Wij hebben bijvoorbeeld trapleuningen van Eron Staal in ons nieuwe huis. We kozen voor platte stalen trapleuningen. Deze zijn normaal gesproken bijna onbetaalbaar, maar bij Eron Staal is dit juist wel betaalbaar en helemaal op maat te laten maken. Ook vrienden van ons kozen voor de trapleuningen van Eron Staal precies om die reden! 

verven trap
eron staal

Ben je dus op zoek naar een stalen object helemaal naar eigen wens? Neem dan zeker even een kijkje bij Eron Staal.