Wellicht heb je het al op Instagram voorbij zien komen, maar wij liggen inmiddels alweer een aantal weken op het hoofdkussen van Tuur®. Na een aantal weken hebben we genoeg nachten achter de rug gehad om een eerlijke mening te kunnen geven over dit hoofdkussen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Tuur®

Voordat ik mijn mening met jullie deel over het hoofdkussen, vind ik het belangrijk eerst een en ander toe te lichten over Tuur®. Wellicht ben je ze weleens tegengekomen op Instagram met hun matrassen en toppers. Tuur® is onderdeel van een Belgisch familiebedrijf. De producten worden in hun Belgische fabriek gemaakt middels een duurzaam productieproces.

review hoofdkussen van tuur

Tuur® hoofdkussens

Je kunt bij Tuur® kiezen tussen 3 soorten hoofdkussens. Een daarvan is het kussen in de afmeting 40×60 cm. Het is een lekker compact kussen wat in elke kussensloop past. Wanneer je op zoek bent naar een groot kussen, kun je kiezen voor het hoofdkussen van Tuur® in het formaat 60×60. Ben je een echte buikslaper? Dan is het cocoon hoofdkussen perfect. Dit is een hoofdkussen van 40×60 die een inkeping heeft. Hierdoor heb je wel een speciale vorm geschikt voor je ligging, maar past er wel een normale kussensloop omheen.

Hiervoor heb ik allerlei hoofdkussens geprobeerd, maar dit is echt een blijvertje!

Mijn ervaring

Ik ben een echte buikslaper, die af en toe ook op mijn rug gaat liggen. Hiervoor heb ik allerlei hoofdkussens geprobeerd. Ik was dus nogal sceptisch, maar ik kan je zeggen: dit is echt een blijvertje! Het kussen is best zacht. Je zakt er dus een klein beetje in, maar krijgt dan wel direct ondersteuning. Ga je er van af dan krijgt het kussen direct zijn originele vorm weer terug. Dat komt omdat het kussen van natuurlatex is. Dat is trouwens ook nog eens anti-allergisch en anti-allergeen. De hoes is biokatoen.

hoofdkussen getest tuur
review hoofdkussens

Jim komt van een enorm hoog kussen af. Dat hij zou moeten wennen aan een nieuw kussen stond vast, maar dat dat slechts 1 nacht was, hadden we nooit verwacht. Ook hij is helemaal fan van het hoofdkussen van Tuur®.

Bekijk ook eens mijn review over de Kärcher Electric Wiping Mop EWM 2.