Zoals jullie weten deel ik vaak mijn nieuwste aanwinsten in huis met jullie. Dit keer heb ik iets voor Jackie’s kamer die jullie zeker heel erg leuk gaan vinden. Jackie heeft namelijk verschillende plintdieren van Mono object op haar kamertje. Kennen jullie ze nog niet? Lees dan zeker even verder!

Plintdier

Plintdier is een collectie van Mono object. Het zijn  houten diertjes die jouw plinten een stuk gezelliger maken in huis. Je kunt ze eenvoudig vastmaken met een klein spijkertje (wat er bij geleverd wordt) maar heb je een rechte plint dan is dit niet nodig. Je kunt ze ook aan de wand hangen om je muur wat op te vrolijken. De collectie bestaat uit vele verschillende diertjes. Zo is er onder andere een hertje, muisje, konijntje, vosje en een eekhoorntje maar er zijn ook stoerdere varianten namelijk een stinkdier, wilde kat of zwijn.

Je eigen creatie

Je kunt een plintdier natuurlijk in zijn eentje plaatsen maar het liefste zijn ze samen met andere plintdiertjes. Je kunt een complete set scoren of je stelt zelf een set samen door dieren te combineren. Je kunt de diertjes in verschillende groottes bestellen en ook de kleur kun je bepalen. Ik koos voor naturel omdat ik nou eenmaal van de houtkleur houd maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld zwart, wit, geel, roze, groengrijs en ga zo maar door. Keuze genoeg dus!

Plintdier

Muizenfamilie

Zoals je hierboven kunt zien heb ik een eekhoorntje en een vosje. Bovenop het vosje zit ook nog een klein muisje. Die is een beetje bang want hij is zijn mama en papa kwijt. Maar niet getreurd… ik heb de rest van de familie ook gevonden. Papa muis zit bovenop het wandplankje en kijkt naar een dansend poppetje. Mama muis heeft het voorzien op het keukentje van Jackie. Wellicht vindt ze daar nog heerlijke pasgebakken taartjes van Jackie. Tja, zo kan mijn fantasie nog wel even doorgaan. Jackie vindt de verhalen in ieder geval erg leuk. Ik heb er ook bewust voor gekozen de plintdiertjes niet vast te zetten zodat het verhaal nog alle kanten op kan!

Kinderkamer decoratie
houten diertjes

Wat vinden jullie van de plintdieren? Welke zouden jullie kiezen?
Benieuwd hoe ik trouwens het IKEA keukentje pimpte? Bekijk de DIY!