Een van mijn meest gelezen blogs is die met daarin de oplossing voor het verplaatsen van lichtpunten.  Met een Lightswing is dit namelijk niet meer nodig. Inmiddels heb ik ook een tweede Lightswing in huis en daar wil ik jullie graag meer over vertellen. 

Lightswing 

Ik koos destijds voor een Lightswing boven mijn eettafel. Zo kon ik op eenvoudige manier twee hanglampen ophangen die ik ook kon mee laten draaien met mijn eettafel. Daarnaast zat het lichtpunt niet precies in het midden van de tafel. Met de Lightswing kun je hem toch precies op de juiste plek boven je eettafel hangen. Toen we vorig jaar verhuisden, kwam er ook een nieuwe hanglamp boven de eettafel. Een enkele. Deze kon ik ook precies boven de eettafel hangen, zonder dat ik daarvoor kabelgoten moest gebruiken. Want laten we eerlijk wezen, dat is natuurlijk niet echt stijlvol. Inmiddels hebben we een andere tafel en heb ik weer 2 hanglampen hangen, geen probleem want deze hangt nu ook stijlvol op de juiste plek boven tafel:

In de woonkamer 

Vervolgens liepen we in het nieuwe huis ook tegen een probleem aan in de woonkamer. Het lichtpunt hing daar namelijk middenin de ruimte. Ver voor mijn salontafel. Stug en eigenwijs als ik ben, hing ik toch een lamp op. Dat hebben we geweten. Het aantal mensen dat zijn of haar hoofd stootte aan de lamp, is niet op 1 hand te tellen. Stom, want ik wist natuurlijk allang wat de perfecte oplossing zou zijn: de Lightswing. Je kunt een enkele Lightswing kopen of een dubbele. In dit geval wist ik zeker dat er slechts 1 hanglamp komt te hangen, dus koos ik voor een enkele. Natuurlijk werd het weer een zwarte variant, aangezien dit perfect aansluit bij onze meubels. Wanneer je een andere interieurstijl hebt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een witte Lightswing. 

voorsituatie: de hanglamp hangt helemaal niet boven de salontafel en teveel naar voren
Met de Lightswing hangt hij wel op de juiste plek

Echt een aanrader

Natuurlijk mag ik regelmatig wat producten uitproberen en wissel ik mijn meubels met regelmaat om voor iets nieuws, maar bepaalde items voor in huis zijn blijvend. De Lightswing is daar echt een van! Super eenvoudig en echt functioneel. Ook met een feestje zwier je zo de hanglampen aan de kant, zodat er ruimte komt om te dansen en zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand je lamp kapot maakt. Inmiddels heb ik ook vele vrienden en familieleden enthousiast gemaakt over de Lightswing en hangt hij nu ook bij vele van hen in huis te shinen. Zoals je kunt zien bij mij thuis, is hij op heel veel verschillende plekken in huis te gebruiken.