Hoewel ik zelf meer een bier/ dan een wijnliefhebber ben, vind ik wijn wel kenmerkend voor een gezellig avondje. Het staat mooi, het ruikt lekker (vooral rode wijn) en het straalt gewoon het woord ambiance uit. Ik wil daarom graag mijn nieuwe aanwinst met jullie delen: de Compact Six wijnrek van Wijnpaal.

Wijnpaal

De bedenkers van Wijnpaal vonden het zonde dat mooie wijnflessen niet in het zicht staan in huis terwijl deze zeker gezien mogen worden. De standaard wijnrekken die al op de markt waren zijn vaak niet erg decoratief en praktisch. Ze bedachten daarom twee unieke wijnmeubels: De Wijnpaal en het Compact Six wijnrek. Met de Wijnpaal begon het allemaal maar sinds augustus hebben ze ook een compacte variant op de markt gebracht met de Compact Six.

wijnrek

Compact Six wijnrek

Ik begin natuurlijk met de variant die ik heb namelijk het Compact Six wijnrek. Hij is, zoals de naam al doet vermoeden, compact en biedt ruimte aan 6 wijnflessen. Hij is gemaakt van berken multiplex uit Finland. Het leuke van het Compact Six wijnrek is dat hij in verschillende kleuren verkrijgbaar is en dat je hem telkens weer een ander plekje in huis kunt geven. Erg handig dus voor de interieurverschuivers onder ons (waaronder ikzelf). Hij is echt super stevig dus je hoeft niet bang te zijn dat hij kapot gaat. Daarnaast krijg je ook nog eens levenslange garantie op de Compact Six. Wellicht wel even handig om de wijnflessen er uit te halen voor je hem gaat verplaatsen want daar zit natuurlijk geen garantie op. Voor nu heb ik hem even voor mijn zwarte muur gezet en naast mijn rubberplant. Ik vind dat hij er dan mooi uitspringt.

wijnrek

De wijnpaal

Voor echte liefhebbers van wijn is er ook de Wijnpaal. Het is een paal die verticaal tussen vloer en plafond gemonteerd. Hij wordt op maat gemaakt waardoor hij perfect past in jouw huis. Hij heeft daardoor dus ook een blinde montage. Er kunnen maarliefst 20 flessen wijn in kwijt dus zeker genoeg voor een hele gezellige avond. Je kunt kiezen voor de Wijnpaal Clean. Deze kun je zelf in een gewenste kleur verven (of zo laten natuurlijk).  Ook kun je hem in een kleur bestellen bij hen. Zij laten hem dan in een spuiterij professioneel kleuren. Als je de wijnpaal en alle mogelijkheden wilt zien moet je even een kijkje gaan nemen op hun website.

wijnpaal compact six

Winactie

En nou komt het allerleukste nieuws… Vanaf vandaag maak je kans om zelf een Compact Six wijnrek van Wijnpaal te winnen. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig! Ga naar mijn Instagram account: @homefreak.nl en geef een comment op de winactiepost. Daarnaast moet je mij en @wijnpaal even volgen.