Ja, ik heb het weer gedaan! Ik heb een nieuwe hanglamp boven mijn eettafel! Hoewel mijn vorige zeker nog in de smaak viel, was het toch tijd voor iets nieuws. Ik koos voor een mooie industriële hanglamp!

Nieuwe industriële hanglamp 

Voordat ik de nieuwe lamp met jullie deel, eerst even een throwback naar mijn vorige lamp. Ik had een mooie grote lamp van Calex. Hij gaf veel licht aan de hele omgeving. Dat hoefde alleen niet meer in ons nieuwe huis. We hebben een vrij licht huis met veel ramen. We hebben dus alleen licht nodig die schijnt op onze eettafel voor wanneer we aan het eten zijn of gezellig een spelletje doen met vrienden. Even ter info: het lichtpunt zat niet op de juiste plek boven de eettafel. Met behulp van een Lightswing was het verplaatsen van lichtpunten niet meer nodig. Dat is dus die “stang” die je bovenaan ziet. 

industriële hanglamp
hanglamp

Sfeer.nl 

Een tijdje geleden deelde ik ook al een blog over mijn nieuwe fauteuil die bij Sfeer.nl vandaan komt. Ook dit keer ging ik mij oriënteren bij Sfeer.nl. Ze hebben zo’n uitgebreid assortiment. Van hanglampen tot kasten en zitmeubelen. Daarnaast vind ik het ook een enorm fijne website in gebruik. Duidelijk gecategoriseerd en je hebt snel gevonden wat je zoekt. Hoewel ze een enorm aanbod mooie woonmerken hebben, kwam ik wederom bij By-Boo uit. Ik heb nou eenmaal een zwak voor dit mooie, stoere merk. Ik koos voor de By-Boo Hanglamp Wattson 2 om precies te zijn. Er is ook een Wattson 1 en een Wattson 3 verkrijgbaar die je enorm mooi samen kunt combineren. Ik had echter aan 1 hanglamp genoeg dus koos voor de brede en grotere variant: de 2. Ik koos voor de zwarte variant. Wil je nou echt een eyecatcher in huis? Dan kun je ook kiezen voor de gouden varianten van de Wattson. 

sfeer hanglamp

Passend bij onze nieuwe interieurstijl

Hoewel we – sinds de verhuizing – nog steeds een industriële interieurstijl hebben, is dit inmiddels wel meer geblend met zachtere kleuren en klassieke eigenschappen. Deze lamp past daar perfect bij. De vorm is modern en klassiek, maar de diepe zwarte kleur past dan weer perfect bij mijn zwarte kasten en tafel. We hebben hem inmiddels een aantal weken hangen en ik ben er helemaal verliefd op. De eethoek klopt nu gewoon helemaal! 

by-boo hanglamp

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lamp?