Net zoals Homefreak, zijn er natuurlijk heel veel woonfans die met passie over wonen schrijven en graag inspiratie delen. Overal verspreid over het internet vind je grote en kleine wooninfluencers, die allemaal een eigen stijl en visie hebben bij verschillende aspecten rondom wonen. Super leuk, maar soms lastig om in het grote aanbod van wooninspiratie diegene te vinden met jouw smaak, zodat je die ook kan gaan volgen. Daar hebben Stephanie Hopmans, samen met Ronald Barends een oplossing voor gevonden: Wooninfluencers.nl

“We komen allebei uit de woonwereld en wilden iets nieuws bieden. Net even een frisse wind door de wereld van wooninspiratie én iets waarbij je ook nog echt iets leuks kunt bieden aan de influencers. De samenwerking met de influencers is tot nu toe boven verwachting. We worden omringd met mensen die het écht leuk vinden om te schrijven en graag willen doorgroeien, dat geeft energie, daar doen we het voor.” Stephanie Hopmans, mede-oprichter Wooninfluencers.nl

Uiteenlopende woononderwerpen

Een heel nieuw platform voor grote en upcoming Wooninfluencers die over allerlei onderwerpen schrijven. Allemaal op 1 plek bij elkaar. Het is voor de wooninfluencers interessant, want het platform biedt veel promotie mogelijkheden aan om te werken aan hun eigen online profiel. Maar het is zeker ook leuk voor de bezoeker! De onderwerpen zijn uiteenlopend, omdat iedereen welkom is en er dus een mega variatie aan stijlen, onderwerpen en voorbeelden ontstaan. Ben je een kattenliefhebber? Heb je tips nodig over comfortabel samenwonen met je kat? Dan moet je bij wooninfluencer Daisy zijn. Ga je je huisje opzoomeren? Lees dan de blogs van Aranka, die vanuit Curaçao tips geeft over Caribische kleuren en deco. Houdt je van kunst? Heb je weleens gedacht om kunst in je badkamer op te hangen? Anita van Homeblog wel!  Deze diversiteit geeft de website een prettige vibe en maakt het daardoor zeer toegankelijk.

Ook onderwerpen zoals duurzaamheid hebben een prominent plekje, maar dan ook over de innovatieve dingen zoals een warmtepomp schutting! Who knew? 

platform voor woonfans woonfluencers

Ben jij Wooninfluencer?

Het is vandaag de dag niet altijd makkelijk om jouw mooie content met iedereen te delen, daarom is het belangrijk om gevonden te worden en nog belangrijker bij de juiste doelgroep. Dus Wooninfluencers biedt iedere blogger die zich aanmeldt een permanente link aan op blog.huislijn.nl (wat super goed is voor je SEO) én elk artikel dat je schrijft komt steeds opnieuw op de 3de grootste website van Nederland: Huislijn.nl. Met maandelijks wel 800.000 bezoekers die bezig zijn met wonen, is dit een ideale doelgroep om jezelf én je content te profileren!

Inmiddels hebben na de lancering in januari al meer dan 20 influencers zich aangemeld en hebben ze ook voor al die influencers betaalde schrijfopdrachten geregeld! Dus als je wilt groeien is dit nieuwe platform zeker een aanrader. 

Daphne van DesignedbyDaphne: ‘’Als je graag wilt groeien met je bedrijf, kan ik Wooninfluencers.nl zeker aanraden! Ik had weinig ervaring met het schrijven van artikelen maar vanaf het eerste moment hebben ze mij geholpen en het vertrouwen gegeven dat ik het kon. Nadat mijn eerste artikel online was gekomen, had ik gelijk een aantal nieuwe volgers erbij op social media en meer bezoekers op mijn website.


Ik ga me ook maar eens aanmelden 😉